Мамин Сашко разкри, че ще се жени за манекенката Чоева

...
Мамин Сашко разкри, че ще се жени за манекенката Чоева
Коментари Харесай

Сашо Кадиев вдига сватба през август


Мамин Сашко разкри, че ще се дами за манекенката Чоева през август, като купонът ще е отвън града – в лозя, а водеща ще бъде Милица Гладнишка , написа Минаха години.
„ Сватбата ще е дребна, 60 и няколко индивида, а кумовете ще са другарка на Ива и мой другар. Планираме и доста ритуали, приготвил съм си също пачка от по пет лв., с цел да разпределям пари. Преди това ще има и ергенско празненство, въпреки че имам единствено двама другари “, добави Кадиев. Александър и актуалната му обичана към този момент се замислят за дете, само че първо чакат женитбата.

През 2015 година синът на Катето Евро и тогавашната му половинка – танцьорката Таня Тончева, станаха родители на дребната Катерина, която кръстиха на именитата й баба.

След като двамата се разделиха преди няколко години, Таня се скри от медии и камери, а преди две години в обществената мрежа разгласи, че ще става младоженка. Дискретен за връзката си с Ива бе и Кадиев. Въпреки раздялата Сашко и Таня резервираха положителни връзки. Дори той през 2021 година събра двете си дами – някогашна и сегашна, на морска отмора. „ Когато животът е прекрасен и хората се схващат, всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и усеща, това е облеклото на човека… Любовта е мощ, която основава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на Егото! “, заключи Кадиев в общата почивка с Ивелина и Таня.

Междувременно Александър се завръща като водещ на повереното му шоу Кой да знае. Новият сезон стартира на 20 май. Капитани на тима, състезаващи между тях, остават Гладнишка и Христо Пъдев.

  

 

  

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР