Новак Джокович е неузнаваем от началото на година. От доминиращата

...
Новак Джокович е неузнаваем от началото на година. От доминиращата
Коментари Харесай

След удара по главата - какво се случва с Новак Джокович след инцидента с бутилката

Новак Джокович е неразпознаваем от началото на година. От преобладаващата му игра няма и помен, а задоволително красноречиво за формата му приказва фактът, че досега към момента не е спечелил трофей.
 Новак Джокович на Monte Carlo Masters - по какъв начин сърбинът дирижира освиркванията на публиката
Когато Новак Джокович дирижира освиркванията

Диригент и международен номер едно в тениса

Това несъмнено не е нещо, с което един от най-хубавите тенисисти е привикнал. Все отново приказваме за човек, който е спечелил 24 трофеи от шампионати от Големия шлем - повече от всеки различен в историята.

Изминалият уикенд бе много тежък за Новак Джокович, тъй като той първо претърпя доста противен и рисков случай, а по-късно отпадна от Internazionali BNL d`Italia.

Въпросният случай се случи след успеха на сърбина над Корентен Муте. Докато даваше подписи, железна бутилка за вода падна от трибуните върху главата му. На идващия ден той сподели възприятие за комизъм, отивайки на тренировка с каска.

Очевидно обаче ударът по главата не е бил толкоз безопасен и му се е отразил отрицателно. След като отпадна от Internazionali BNL d`Italia Новак Джокович даде малко повече подробности около положението си. Сърбинът споделя, че след случая е имал главоболие, съумял е да се наспи, само че все пак се е чувствал някак друго.

" Начинът, по който се усещах на корта през днешния ден, беше като че ли различен състезател е влезнал в обувките ми. Просто без темп, без движение, без какъвто и да е баланс на нито един удар. Малко е притеснително ", коментира Джокович.

Тенисистът споделя, че се е чувствал като изцяло друг състезател и това го тормози, ето за какво ще направи всички нужни медицински проучвания, написа Eurosport. Следващият шампионат от Големия шлем, който се задава, е Roland-Garros, на който сърбинът залага огромни очаквания да се върне към трофеите.
 Какво разкри Григор Димитров за сложното си начало в България
Какво разкри Григор Димитров за сложното си начало в България

Българинът споделя за изискванията, в които е почнал да тренира тенис

Новак Джокович обаче досега е изиграл едвам шест мача на клей и несъмнено няма кой знае какъв брой добра подготовка за Roland-Garros. Но сме виждали и различен път да печели в сложни обстановки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР