Дебат между четиримата кандидат-кметове за Пловдив, събрали най-много обществено доверие

...
Дебат между четиримата кандидат-кметове за Пловдив, събрали най-много обществено доверие
Коментари Харесай

Местните 2019 - отново ти местиш: Битката за Пловдив

Дебат сред четиримата кандидат-кметове за Пловдив, събрали най-вече публично доверие съгласно социологическото изследване – в „ Тази сутрин”.

Здравко Димитров, претендент за кмет от ГЕРБ

„ Ще направя Пловдив по-добро място за живеене. Открито ръководство, с лице към проблемите на Пловдив. Това означа да бъде решен всеки един проблем. На второ място, с цел да стане градът по-добро място за живеене, би трябвало да решим проблемите с трафика и паркирането. Да има нови зелени площи и нови детски площадки. Всичко това е обвързвано с високия стандарт и високите приходи. Знам по какъв начин може да реализираме това. До края на мандата би трябвало да достигнем София по витален стандарт”, съобщи Димитров.

Славчо Атанасов, претендент за кмет от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация

„ Преди да се извърши управническата стратегия за Пловдив, би трябвало да се решат няколко значими неща, които са пропуски на настоящето ръководство. Пловдив оставя празна хазна и извънредно високи задължения. Задължително би трябвало да се стабилизират финансите на общината, тъй като задълженията сега са над 65 милиона лева”, сподели Атанасов, който също даде обещание да е покрай хората.

Дани Каназирева, претендент за кмет от " Съюз за Пловдив "

„ Познавам всеки един проблем в Пловдив. Моята упоритост е най-сетне готови и можещи хора да ръководят града ни. Той се задушава от партийни схеми и сделки. На второ място желая да обърна ръководството към хората. Пловдивчани заплащат високи налози и такси, само че не получават качествени услуги. Познавам всеки един проблем, само че за решаването им е необходим мощен екип, почитание и бързи темпове за развиване. Това желая да дам на града си”, сподели Каназирева.

Николай Радев, претендент за кмет от Българска социалистическа партия

„ Поставил съм си задачата Пловдив да бъде град на здраве и образовани хора. На първо място е опазването на здравето, което беше унищожено през последните осем години. Това е моята съществена цел – първо спасяването на Първа градска болница, положителното обслужване във всички здравни заведения в града. Пловдивските учебни заведения би трябвало да създават висококвалифицирани възпитаници, които незабавно да влязат и да желаят своята висока заплата”, съобщи Радев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР