Шев Токев живее между Германия и България, черпи вдъхновение от

...
Шев Токев живее между Германия и България, черпи вдъхновение от
Коментари Харесай

Шеф Токев: В затвора няма маски и така се живее по-лесно

Шев Токев живее сред Германия и България, черпи ентусиазъм от Алжир, Франция и Австрия, само че продължава да мечтае за Япония. За първи път е рязал с нож на три и е станал готвач макар проектите да роднините му да избере митничарската специалност. Той издаде книга, с цел да опише за всичко това, само че и за тези дни в пандиза, които трансформираха живота му.

Книгата му стартира с престоя му в пандиза. „ Когато седнах да я пиша, желаех да покажа сложния миг, какви са следствията, и по какъв начин можеш да ги преодолееш. Исках да покажа по какъв начин хората не трябва да се отхвърлят даже в най-трудните моменти ”, разяснява Шеф Андре Токев.

„ В пандиза всичко е по-първично. Няма маски, които сме привикнали да слагаме, не се съобразяваш с даден етикет. По-лесно е да се живее по този начин ”, изясни готвачът в ефира на Нова.

Според Токев всяка персона е човек, с друга орис. „ Когато схванеш аргументите, заради които хората в пандиза са направили неточни неща, започваш да ги виждаш по различен метод. Не би трябвало да се разделят на положителни и неприятни. Ако човек осъзнае грешката си, би трябвало да му се даде втори късмет ”, сподели той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР