Австралийско ескорт момиче разказа за това, че няма срам да

...
Австралийско ескорт момиче разказа за това, че няма срам да
Коментари Харесай

Катя Кортес: Сексът между женен мъж и проститутка не се счита за изневяра /снимки/

Австралийско конвой момиче описа за това, че няма позор да прави секс с женени мъже, написа Daily Mail.
Секс работничката Катя Кортес, на 28 години, която е работила като счетоводител в Сидни, споделя в изявление, че не знае тъкмо какъв брой женени клиенти е имала през последните три години.
Според нея задаването на въпроси за фамилното състояние се смята за неприятно образование и „ убива настроението “. Въпреки това тя означи, че мъжете, които приказват за дамите си, нормално приказват за тях с почитание и обич.
„ Бих споделила, че към 50 % от моите клиенти са женени или във връзка. Трудно е да се каже сигурно, тъй като съм сигурна, че доста хора просто не го повдигат този въпрос. Други девойки ми споделиха, че съвсем всичките им клиенти са женени “, споделя Кортес. Момичето също по този начин отбелязва, че отводът на услуги въз основа на фамилно състояние би се смятал за дискриминация във всяка друга промишленост.
Кортес има вяра, че контактът със секс работнички не може да се смята за цялостна невярност, тъй като в тези срещи няма сантиментален съставен елемент. Сред клиентите ѝ доминират хора, които не се интересуват от афери. Те идват, с цел да получат физическо задоволство, да се смеят и да изпитат женска милувка. Причината за това, като предписание, е невъзможността да се получи полово наслаждение с непрекъснатата партньорка.
Кортес също по този начин приканва дамите да не упрекват проституиращите за изневярата на съпрузите си, тъй като мъжете сами идват при нея и нейните колежки. Тя счита, че предпоставките за търсене на секс другаде постоянно би трябвало да се търсят вкъщи, в сегашна връзка
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР