Русия може да удря от различни страни. Това заяви началникът

...
Русия може да удря от различни страни. Това заяви началникът
Коментари Харесай

България неутрализирала 6 руски мини от началото на войната


Русия може да удря от разнообразни страни. Това съобщи началникът на защитата адмирал Евтим Евтимов на пролетната сесия на НАТО, която се организира в София.

В сухопътната част имаме доста благоприятни условия за реакция на НАТО, безапелационен бе той. По море обаче сме уязвими, съгласно него.Това изисква по-комплексен метод от страна на НАТО, предлага Евтимов.

Русия се намеси в икономическите зони на Черно море, напомни той. Русия усилва риска от ескалация на напрежението в Черно море, счита началникът на защитата. Използването на бомбардировачи и дронове основават опасности и проблеми в района, по мнението му. 
 Атанас Запрянов предизвести: Русия се пробва да се намеси във вота на 9 юни
Атанас Запрянов предизвести: Русия се пробва да се намеси във вота на 9 юни

Той изиска повече интензивност на Алианса в Черно море

Има екслация в киберсферата с хакерски атаки и дезинформация, изясни Евтимов. Пропагандата и дезинформацията въздействат на страните в района, счита той. Целта е да се разклати поддръжката за украинските сили.

Отбранителните ни качества ще се усилят с идването на новите изтребители F-16, стана ясно от коментара му. 2% от Брутният вътрешен продукт за защита не е задоволително , по думите му. Шест мини сме обезвредили досега, само че с цел да се локализират и обезвреждат мините би трябвало да има специфична работна група.

Предизвикателство пред страната ни е заместването на руското военно съоръжение у нас. Пропагандата на съветските разкази елементарно се възприемат у нас, както предизвести Евтимов. Множество институции са ангажирани с този проблем и работим против този развой със Съединени американски щати и Англия. България е благонадежден съдружник на НАТО в Източния фланг, безапелационен бе той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР