ДБ наистина са най-последователните мрънкачи в българската политика. Това написа

...
ДБ наистина са най-последователните мрънкачи в българската политика. Това написа
Коментари Харесай

Волгин попиля вечно мрънкащите от ДБ

Демократична България в действителност са най-последователните мрънкачи в българската политика. Това написа в профила си във Facebook журналистът Петър Волгин във връзка отхвърли на РИК-Стара Загора да записва листата им за парламентарните избори.

"Ами няма да им я записват, като не е подадена съгласно разпоредбите. Освен това отишли да се записват 40 минути преди крайния период. Защото са доста велики. Няма да си строшат краката от бързане, я! Бързането е за плебса. Те не са плебс, те са умнокрасивитет. Сега от тук до края на акцията ще реват, че била застрашена демокрацията ", прибавя Волгин.

"Съветвам тези от Демократична България да престанат със сълзите и мрънкането и да прочетат поемата на Валери Петров "Репортаж за трите хаш ". Там също непрекъснато търсят конспиратори, скрити зад тайнствените букви HHH. Накрая обаче се оказва, че никакви задгранични злодеи не съществуват. И въпросните букви значат Някой Некадърник Наш, който стои в основата на всички проблеми.

Нека и Демократична България да бъдат по този начин положителни да открият некадърниците в личните си редици, вместо непрекъснато да се оплакват от "конспирации на злите сили ", прикани в умозаключение той.

Ето и цялостния текст на коментара му:

Демократична България в действителност са най-последователните мрънкачи в българската политика. Вечно някой им е отговорен за нещо. Вечно им се привиждат международни конспирации, ориентирани против тяхната талантливост и непоквареност. Ако не са комунистите, ще е Путин, в случай че не е Путин, ще е я РИК-Стара Загора, я ЦИК. Важното е да си измислят врагове.

Опищяха света, че не им записали листата в Стара Загора. Ами няма да им я записват, като не е подадена съгласно разпоредбите. Освен това отишли да се записват 40 минути преди крайния период. Защото са доста велики. Няма да си строшат краката от бързане, я!

Бързането е за плебса. Те не са плебс, те са умнокрасивитет. Сега от тук до края на акцията ще реват, че била застрашена демокрацията. Никаква заплаха няма за демокрацията. Единствените страдащи са тези претенциозни политици, вярващи, че разпоредбите не важат за тях.

Съветвам тези от Демократична България да престанат със сълзите и мрънкането и да прочетат поемата на Валери Петров "Репортаж за трите хаш ". Там също непрекъснато търсят конспиратори, скрити зад тайнствените букви HHH. Накря обаче се оказва, че никакви задгранични злодеи не съществуват. И въпросните букви значат Някой Некадърник Наш, който стои в основота на всички проблеми.

Нека и Демократична България да бъдат по този начин положителни да открият некадърниците в личните си редици, вместо непрекъснато да се оплакват от "конспирации на злите сили ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР