Даяна, както всички представители от кралското семейство, тя трябваше да

...
Даяна, както всички представители от кралското семейство, тя трябваше да
Коментари Харесай

11 детайла от гардеробитеана кралските особи, които са ги превърнали в стил

Даяна, както всички представители от кралското семейство, тя трябваше да носи  чорапогащници  за публични излети. И с цел да съживи по някакъв метод този отегчителен подробност от дрешника си принцесата постоянно избираше модели в ярки цветове, които да дават отговор на тоалета й.

2. Еспадрилите са най-хубавите обувки за лятото

Еспадрилите на чеп несъмнено са обичаният тип летни обувки за всички кралски особи. Те бяха обожавани от принцеса Даяна и през днешния ден са неразделна част от летния дрешник на Кейт и Меган.

3. Синя очна линия

Небесносинята очна линия се трансформира в самобитна запазена марка на Даяна. Яркият нюанс наблягаше дълбочината на очите на принцесата и беше нейното малко скрито оръжие.

4. Туидът е главното оръжие на аристократите

Гланцираните изявления импровизирано нарекоха Кейт Мидълтън „ кралицата на туида “. Гардеробът на херцогинята на Кеймбридж съдържа огромно многообразие от текстурирани вълнени предмети, от рокли до якета и палта.

5. Отворени плещи

Според кралския протокол на дамите е неразрешено да излагат раменете си. Меган Маркъл обаче още веднъж и още веднъж нарушава това предписание. Но тя го направи с такава прелест, че даже самата кралица си затвори очите за тази смешка.

6. Ако панталони, тогава кюлоти

Любимите кюлоти на Кейт Мидълтън наподобява към този момент са се трансформирали в нейна визитна картичка. Бъдещата кралица ловко ги съчетава както с елегантни токчета, по този начин и с практични маратонки.

7. Ярки цветове

Меган е огромен почитател на спокойните пастелни цветове. Но тя постоянно може да се види в тоалети с ярки наситени цветове, които апропо са съвършено съчетани с естествения мрачен загар на кожата ѝ.

8. Тренчкоти – колкото повече, толкоз по-добре

Тренчкотите заемат доста място в дрешника на брачната половинка на принц Хари. Отново и още веднъж Меган показва способността си да основава елегантни, само че в същото време съвременни визии с най-модерните връхни облекла от последните сезони.

9. А през лятото – модели без ръкави като рокля

Любовта на Меган към тренчкотите е толкоз огромна, че тя не им отхвърля даже през лятото. В горещите дни тренчкотите без ръкави избавят деня, които в композиция с типичен помпи основават изтънчен външен тип.

10. Рокли

Друг забавен подробност в дрешника на Меган са рокли с пелерини. Изисканите пелерини акцентират благородството на Markle и са отличен избор за публични церемонии и значими срещи.

11. Експериментиране с аксесоари

Даяна обичала да опитва с аксесоари. Наниз от перли, носени обратно, сапфирено колие вместо диадема и ръкавици в разнообразни цветове са единствено няколко от обичаните трикове на принцесата.

Мислите ли, че е мъчно да бъдеш принцеса през 21 век? Можете ли да бъдете стилни, без да нарушавате кралския протокол?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР