Датският полузащитник Кристиан Ериксен каза, че възстановяването му след сърдечния

...
Датският полузащитник Кристиан Ериксен каза, че възстановяването му след сърдечния
Коментари Харесай

Ериксен: Сърдечният удар промени приоритетите ми

Датският полузащитник Кристиан Ериксен сподели, че възобновяване му след сърдечния удар, който получи на терена преди към 18 месеца го е предиздвикало да оцени това, че е жив и да се радва на фамилията си, само че също по този начин е направило завръщането на Световното състезание повече от особено.

Ериксен колабира на терена при започване на Европейското състезание през юни предходната година и едвам бе избавен от лекарите. Кариерата на играча изглеждаше завършила, само че откакто му беше сложено устройство за контролиране на сърцето, той се върна в игра в границите на шест месеца и още веднъж води Дания на огромен шампионат. Той сподели, че сърдечният удар е трансформирал целите му.

" Мисля, че това ме накара да правя оценка по-добре това, че съм жив и съм със фамилията си. Всичко останало е на втори проект. Но опцията да вземам участие на Световното състезание за трети път също беше особено ", сподели той на конференция в събота. " От първото изявление, което направих, когато се върнах, споделих, че желая да си върна формата. Това беше задачата от първия ден, когато получих опцията да се върна ", сподели той за завръщането си в Брентфорд, по-късно в датския народен тим през март и по-късно подписването с Манчестър Юнайтед при започване на новия сезон.

" Но отново споделям, въпреки всичко е доста особено да си на Световното състезание. Щастлив съм, че още веднъж съм част от националния тим. " 30-годишният Ериксен счита, че Дания е по-силна в този момент, за което оказа помощ в не дребна степен методът, по който всички играчи се сплотиха след случая предишното лято. " Мисля, че националният тим постоянно е бил мощен, само че в този момент вярата в тима е по-голяма ", сподели Ериксен.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР