края на миналата година световният футбол бе разтърсен от новината,

...
края на миналата година световният футбол бе разтърсен от новината,
Коментари Харесай

ЛУДОСТ! Араби предлагат 300 милиона долара на Меси

края на предходната година международният футбол бе разтресен от новината, че суперзвездата Кристиано Роналдо ще продължи кариерата си в саудитския Ал Насър. Португалецът разтрогна с Манчестър Юнайтед, с цел да подпише рекорден за футбола контракт на стойност 175 милиона паунда на сезон.

Mundo Deportivo в този момент твърди, че от арабската страна са подготвени да доведат неговия най-голям противник Лионел Меси. Изданието оповестява, че бащата на аржентинеца е дошъл в Рияд, с цел да договаря за още по-грандиозна договорка за своя наследник. Договорът на международния първенец с Пари Сен Жермен изтича през лятото и той може да се причисли към Роналдо в Саудитска Арабия единствено след няколко месеца, единствено че в един от огромните съперници на Ал Насър - Ал Хилал.

Смята се, че притежателите на тима оферират феноменалните 300 милиона $ (245 милиона паунда) на сезон. Подобна опция бе доказана и от Насър Ал-Атия, който е родственик на емира на Катар.

„ Следващият клуб на Меси ще бъде в Саудитска Арабия, откакто напусне ПСЖ. В момента на Ал-Хилал е неразрешено да записва нови играчи до идващия трансферен прозорец, само че те желаят той да подпише в този момент, а да се причисли през лятото “, признава Ал-Атия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР