Бившият селекционер на националния отбор на Португалия Фернандо Сантош бе

...
Бившият селекционер на националния отбор на Португалия Фернандо Сантош бе
Коментари Харесай

Фернандо Сантош: Пак бих оставил Кристиано на пейката

Бившият селекционер на националния тим на Португалия Фернандо Сантош бе заставен още веднъж да изясни за какво реши да остави звездата си Кристиано Роналдо запаса на Мондиал 2022 в Катар.

" И в този момент ще взема същото решение, беше стратегическо. Първо трябваше да мисля за тима. Мисля, че стратегически това беше най-хубавото решение. Не беше елементарно, взехме решение го дружно с техническия екип. Оставям настрани персоналните тематики, другарството. Аз му имах доверие ", споделя треньорът в изявление за португалския вестник " А Бола ".

" Всички там вярвахме, че можем да станем международни първенци. Ако бяхме спечелили против Мароко и идващия мач с Франция, може би Кристиано щеше да бъде титуляр ", сподели още Сантош, който по-късно за малко бе селекционер и на Полша.

" Тогава той не беше в добър интервал, липсваше му темп ", сигурен е той.

" Когато му се обадих да му кажа, че няма да бъде треньор, одобри зле нещата. Но и да беше през днешния ден, щях да взема същото решение. Един ден ще се забележим и ще си кажем, че постоянно сме имали положителни връзки. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР