Дъщерята на Гала - Мари, отново проговори за несъвършенствата си,

...
Дъщерята на Гала - Мари, отново проговори за несъвършенствата си,
Коментари Харесай

Мари на Гала показа форми и заяви: Стриите и целулитът са секси

Дъщерята на Гала - Мари, още веднъж проговори за несъвършенствата си, като моли дамите да не се тормозят фигурата си на плажа, а да бъдат щастливи със себе си.

Темата за битката с килограмите и всевъзможни други заболели въпроси за доста дами, по отношение на външния тип, не са по никакъв начин непознати на младата инфлуенсърка. Нещо повече - тя е трансформирала войната с предразсъдъцие и рецензиите в своя задача и постоянно разгласява фрагменти, на които демонстрира личните си "недостатъци ", като снима от близко стриите и целулита си, а по-късно ги споделя в Инстаграм.

Тя нееднократно се е сблъсквала с нападки от недоброжелатели, само че и в случай че би трябвало да бъдем почтени - надали е елементарно да бъдеш щерка на Гала, която толкоз години е все по този начин съвършена от дребния екран.

Този път Мари е споделила фотоси от почивката си в Гърция, където е с другарска компания. В последната си обява наследницата на водещата е споделила три фотоси, като насочва почитателите да извърнат по-специално внимание на последната, на която виждаме дупето и бедрата ѝ, по които напълно не липсват целулите и стрии, само че несъмнено не надминат границите на естественото. Ето и какво бе посланието ѝ този път:

"вижте последната фотография - действителните неща са секси- стрии и целулит имаме всички… лято е, наслаждавайте се, харесвайте се и бъдете благи към себе си и останалите ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР