Дъщерята на брокерката по недвижими имоти Теодора Бахлова, която изчезна

...
Дъщерята на брокерката по недвижими имоти Теодора Бахлова, която изчезна
Коментари Харесай

Дъщерята на изчезналата брокерка Теодора Бахлова с разтърсващ призив

Дъщерята на брокерката по недвижими парцели Теодора Бахлова, която изчезна мистериозно през октомври предходната година в Бургас и към момента е в неопределеност, прикани всички медии, институции да възобновят следствието, оповестява Флагман.

В профила си във Facebook тя качи фотография, на която са двете с майка си. И написа, че е бил арестуван най-близкият " другар ", както го назовава Християна Радоева, на майка ѝ.

Рагевски, който се занимава с търговия на недвижими парцели и строителство, бе задържан в понеделник в един от офисите си в Бургас. По данни на проверяващите има бизнес връзки с изчезналия преди дни Юмер.

Публикуваме целия пост на Християна Радоева без редакторска интервенция:

" Виждате ли тази фотография??? Тук една майка прегръща щерка си! Заради уроди, които предизвикаха изгубването на майка ми, към момента няма осъден!

Днес задържаха Станимир Рагевски - най-близкия “приятел” на майка ми, с който последно е комуникирала! Защо ли? Защото едно младо момче изчезва по безусловно същия метод в центъра на града както майка ми! Един и същ човек е забъркан! Апелирам всички медии, институции, както държавни, по този начин и частни да възобновят следствието.

Станимир, който беше най-близкият другар на майка ми, след изгубването ѝ не помни за нашето битие, с изключение на 2 седмици откакто майка ми изчезна да ми държи сметка за нейните персонални финанси, с които аз разполагах. Имаха и общи бизнес взаимотношения, от които майка ми и аз бяхме ощетени!

Този човек също по този начин сякаш откри известно количество опиат в колата на майка ми по данни на полицията, не е изработен оглед от полицията на колата, той персонално пеш е взел сякаш въпросния опиат и го е занесъл в полицията! Той твърди, че това е на майка ми, която в никакъв случай не е употребявала наркотични субстанции. Това за всички нас околните е за отклонение на полицията от значителното следствие! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР