Дъщерята на бившия военен министър Ангел Найденов - Десислава, е

...
Дъщерята на бившия военен министър Ангел Найденов - Десислава, е
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДА: Дъщерята на Ангел Найденов отива посланик във Виена

Дъщерята на някогашния боен министър Ангел Найденов - Десислава, е избрана от служебния кабинет на Гълъб Донев, за нов дипломат на България в Австрия. Според осведомени името на дипломата от кариерата е било контрактувано още при предходното ръководство - това на Кирил Петков, само че Теодора Генчовска по този начин и не съумя да го одобри на съвещанията на кабинета тогава. Затова всеки миг в този момент президентът Румен Радев ще издаде указа, а по-късно Десислава Найденова ще изчака и агремана от Виена. 

Десислава Ангелова Найденова-Господинова бе дълги години в задачата ни в Берлин, а по-късно стана началник на отдел в Министерство на външните работи по европейските политики. Преди това пък има опит в посолството ни в Лондон. 


Десислава Найденова-Господинова (първата отляво надясно) 

Тя е дете от първия брак на Найденов с починалата лекарка доктор Нина Найденова. Дамата е извървяла цялата стълбица във Външно - от най-ниския сан на дипломатическата работа. 

Прави усещане обаче, че това е следващото предопределение, обвързвано с новото семейство на Найденов и съответно със брачната половинка му Мая Манолова. Бившата омбудсманка заявява цялостна поддръжка за Румен Радев и неговите политики и бе главен негов покровител и за втория мандат на " Дондуков " 2. Неин кадър - пиар, се озова в министерството на нововъведенията в новия длъжностен кабинет.

А кума на Найденов и Манолова е Весела Лечева - новият длъжностен състезателен министър.

Дъщерята на Ангел Найденов е майка на близнаците Адриан и Кристиан, родени през 2016 година
ТЕМА преди 34 минути 1161 преди 1 час 648 преди 2 часа 3376
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР