Дания отново разочарова във важен двубой от европейските квалификации и

...
Дания отново разочарова във важен двубой от европейските квалификации и
Коментари Харесай

Дания можеше да е лидер, а сега вече рискува много

Дания още веднъж разочарова във значим дуел от европейските квалификации и рискува да изпусне едно от първите две места в група “D”. Този път северняците не откриха път към мрежата на Грузия като посетители и дуелът приключи 0:0. Така тимът освен че пропусна шанса да излезе отпред, а в този момент рискува да бъде задминат и от Швейцария, който е с мач по-малко. За финалите се класират единствено първите два тима. По-рано през тази година “червено-белите” не надделяха и директните си противници от Република Ирландия и Швейцария.

Водените от Кристиан Ериксен датчани не впечатлиха с изявите си в Тблиси, а и при дребното шансове, които сътвориха, не съумяха да преодолеят вратаря на домакините.

Мартин Брайтуайт пропусна в 24-ата минута, а в 51-вата неакуратен беше и Каспер Долберг. Веднъж и гредата лиши датчаните от наслада - след удар на Кристиан Гиткяер в 82-ата. Домакините от Грузия бяха най-близо до попадение в 76-ата минута след шут на Вако.

През октомври Дания ще изиграе единствено една подготовка - против Швейцария на “Паркен” в Копенхаген. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ЕВРО 2020 6 кръг, неделя 8 септември  Грузия 0:0краен резулат  Дания
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР