Даниел Петканов и съпругата му Александра Богданска-Петканова чакат бебе. Това

...
Даниел Петканов и съпругата му Александра Богданска-Петканова чакат бебе. Това
Коментари Харесай

Алекс научила от Дани Петканов, че е бременна

Даниел Петканов и брачната половинка му Александра Богданска-Петканова чакат бебе. Това е новината от последните седмици на инат на слуховете и подозренията, че бракът им е подправен. Новината за бременността обаче пристигнала ненадейно за Александра и я научила първо от бъдещия баща, дочу HotArena.

“Той пръв разбра, че съм бременна . Забеляза промени в тялото ми, които на мен не ми вършиха усещане. И даже отказвах да си направя тест за бременност, макар че той предложи няколко пъти. Причината беше, че ние бяхме правили единствено един опит за забременяване и не вярвахме, че евъзможно да се случи толкоз скоро. Но най-после се предадох, направих теста и той беше отрицателен  Седмица по-късно отидох на обикновен обзор при гинеколога ми и тогаваза моя изненада той ми заяви, че в действителност съм бременна. Развълнувана, незабавно се обадих на Дани да му кажа, че пробата за бременност не е бил правилен и че ще става татко ”, споделя Александра Петканова пред " 24 часа ".

Очаква се новият член на семейството да се появи в края на януари или началото на февруари. Петканови още не знаят какъв ще е полът на бебето, само че към този момент са избрали име . “Много се надявахме да разберем, само че очевидно бебето е решило да прави номера с нас през цялото време. След като се скри на теста за бременност, в този момент не желае да разкрие пола си ”, споделя бъдещата майка. “Вече имаме подготвени разновидности и за момче, и за момиче. Лесно се разбрахме. Просто се съгласих с Александра, с цел да има мир. Но пък идващите наследници ще ги  кръстя на тримата мускетари,  зарекъл съм се ”, споделя Даниел Петканов с типичното си възприятие за комизъм.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР