Кейт Мидълтън е добре. Поне така казва принц Уилям всеки

...
Кейт Мидълтън е добре. Поне така казва принц Уилям всеки
Коментари Харесай

Неприятните странични ефекти на лечението на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън е добре. Поне по този начин споделя принц Уилям всякога, когато по време на публичните му задължения е запитан по какъв начин е брачната половинка му. Никой обаче не е виждал принцесата на Уелс от 22 март, когато изненадващо заяви, че е диагностицирана с рак.
 Кейт Мидълтън - спокойна и щастлива след решението на крал Чарлз
Кейт Мидълтън - спокойна и щастлива след решението на крал Чарлз

Сега възобновяване върви още по-добре

В момента 42-годишната Кейт се подлага на превантивна химиотерапия и главното, което прави, е да се отдаде на цялостна отмора вкъщи си. Според някои източници обаче лекуването не й се отразява добре и в допълнение я е изтощило.

Макар да повлиява раковите кафези, химиотерапия има странични резултати върху кожата, косата, чревната лигавица, костния мозък. Принцесата на Уелс страда от косопад и гадене, също така е отслабнала фрапантно съгласно информация на RadarOnline.
 Снимка 647487

Това са нормални съпътстващи положения при онкоболните, които се подлагат на химиотерапия. От двореца Кенсигтън обаче не удостоверяват информацията нито дават спомагателни сведения за протичащото се с Кейт Мидълтън.

Съпругата на принц Уилям не посочи и в коя част на организма й са открити раковите кафези. Което, несъмнено, породи още изказвания за това от какво страда тя. Най-честите догатки са за рак на дебелото черво.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР