Броенето на яйца може да изглежда като проста задача, но

...
Броенето на яйца може да изглежда като проста задача, но
Коментари Харесай

Оптичната илюзия на обърканото яйце тества вашето ниво на интелигентност - и 95 процента ще се провалят

Броенето на яйца може да наподобява като елементарна задача, само че това предизвикателство не е толкоз елементарно, колкото наподобява.

Оптичните илюзии са брилянтен метод да подобрите фокуса си, защото изисква мозъкът и очите ви да работят дружно, с цел да разрешат казуса. Редовното им опитване ще даде страхотна подготовка на мозъка ви и в случай че сте в положение да ги разрешите с лекост, това явно може да е знак за просветеност или висок коефициент на просветеност. Така че за какво не видите дали можете публично да се наречете талант?

Тъй като е Великден, за какво не опитате тази оптична заблуда с купчина яйца – и е по-сложна, в сравнение с си мислите. Може да си мислите, че уменията ви за преброяване са на равнище, само че феновете на главоблъсканици са оставени да си чешат главите, пробвайки се да изчислят какъв брой яйца в действителност има - защото първоначално не е явно.

Това изисква да мислите отвън кутията и да обмисляте повече, в сравнение с можете да видите на фотографията. Според The ​​Sun 95% от хората...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР