През последната седмица в България все по-усилено се говори за

...
През последната седмица в България все по-усилено се говори за
Коментари Харесай

Когато Саня Борисова заведе Никога не е просто секс в Кан

През последната седмица в България все по-усилено се приказва за 77-ото издание на филмовия фестивал в Кан. Основна причина за това е филмът " Стажантът ", в който родната актриса Мария Бакалова влиза в ролята не на кого да е, а на първата брачна половинка на някогашния американски президент Доналд Тръмп. 
 Мария Бакалова за сцената с изнасилването на Ивана Тръмп в
Мария Бакалова за сцената с изнасилването на Ивана Тръмп в " Стажантът "

Българската актриса разяснява ролята си

Ако за миг оставим Мария Бакалова настрани, колкото и мъчно да е, тъй като и новините към кино лентата, и визията ѝ на аления килим дават доста мотиви за мнения, ще разберем, че през звездния искра на Кан тихомълком е минал и един български филм.

Става дума за режисьорския дебют на Саня Борисова " Никога не е просто секс ", който сега върви по кината в България. За присъствието ѝ в Кан разбираме от Instagram профилите на самата Саня Борисова и сестра ѝ Рене Борисова.

От изявленията на Caviar Couture в обществените мрежи пък става ясно, че точно един от моделите на Десислва Тошева е решила да носи в Кан родната актриса.
 Десислава Тошева от Caviar Couture: Българската дизайнерка, която облече майката на Илон Мъск
Българката, която облече майката на Илон Мъск

Какво стои зад триумфа на Caviar Couture

" Облякохме красивата Саня Борисова за премиерата на кино лентата й " Никога не е просто секс " на филмовия Фестивал в Кан ", пишат от Caviar Couture, като прецизират, че роклята Amalia е един от най-ексклузивните им дизайни, направен от първокласна италианска тежко нашита дантела, обсипана с хиляди фини мъниста, формиращи нежни детайли във формата на слънце.

В Кан с изключение на в компанията на сестра си, Саня Борисова е придружавана и от Станимира Янакиева, която е художник костюми в  ". Станимира има главната заслуга в построяването на стила на всяка една от актрисите във кино лентата въз основата на тяхната роля.

" Никога не е просто секс " е филм, който показва актуалната жена през облиците на главните четири архетипa, в търсене на своята мощ, половост, самостоятелност, освобождение от предубеждения и ограничавания. Това е комедия за женската равноправност, чийто сюжет е построен посредством подигравка, жлъч и умерена доза смелост.
 След „ Никога не е просто секс “ и „ Чалга “ - многото лица на Елеонора Иванова
След „ Никога не е просто секс “ и „ Чалга “ - многото лица на Елеонора Иванова

Актрисата за Вероника от „ Никога не е просто секс “ и какво е да работиш в женски екип

Четирите дами - Вики (Елеонора Иванова), Ира (Рая Пеева), Мая (Елена Петрова) и Мадлен (Саня Борисова) са изцяло разнообразни една от друга, с безусловно разнообразни характери, ползи, морал и обичай, но има и нещо, което ги сплотява - и четирите са неспособни да имат пълноценна сантиментална връзка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР