Даденият на съд за шпионаж в полза на Русия кандидат

...
Даденият на съд за шпионаж в полза на Русия кандидат
Коментари Харесай

Даденият на съд за шпионаж Николай Малинов е в Москва

Даденият на съд за шпионаж в интерес на Русия претендент за народен представител Николай Малинов се намира в Москва, заяви той пред NOVA.

" Днес ще имам редица срещи. В момента съм в хотела си в центъра в Москва. Ще се видя с ръководителя на четвърти отдел във Външно министерство, който дава отговор за Балканите, както и със сенатор Климов. С него ще обсъдим нашето партийно съдействие. След това ще се видя с шефа на департамента „ Външна политика” към Кремъл. После ще вечерям с Гавраилов и Бабурин”, изясни Малинов.

След две години следствието против него влиза в съда.

През 2019 година спецпрокуратурата упрекна Малинов в шпионаж и той бе задържан, а по-късно освободен под гаранция. Тогава ръководителят на " Русофили " отново отиде в Москва, с цел да бъде награден персонално от президента Владимир Путин с медал.

Малинов се явява на парламентарните избори в този момент като водач на партия " Възраждане на отечеството ", част от коалиция " Ляв съюз за чиста и свята република ", в която е и някогашният водач на Българска социалистическа партия и министър председател Жан Виденов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР