class=first-letter-big>О т днес, 9 март, в цялата страна започна масовото

...
class=first-letter-big>О т днес, 9 март, в цялата страна започна масовото
Коментари Харесай

Започна подписването на Договора с Веселин Марешки в цялата страна

class= " first-letter-big " > О т през днешния ден, 9 март, в цялата страна стартира всеобщото сключване на Договора с Веселин Марешки. Документът планува съответен ангажимент на водача на Политическа партия ВОЛЯ към българските жители – в общините, в които Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ получи 10 % или повече, в период от две години, той се задължава да обезпечи построяването на бензиностанция със обективни цени до две години от изборния ден. Договорът е безусловно достоверен документ, квалифициран от водещи адвокати.

В случай, че изпълнителят не реализира поетите отговорности, той ще дължи на възложителя сума, равняваща се на пропуснатите изгоди за четири години, в оптимален размер 5000 лв..

Този Договор основава единствено права на жителите, които ще го подпишат, и не ги обвързва с никакви отговорности. В това число дали и по какъв начин да гласоподават.

„ Това е невиждан документ за българската политика, тъй като за първи път хората получават единствено права, без отговорности. Досега тази привилегия са имали единствено политиците от системата. Като настоятелен човек съм привикнал работя по този начин – давам дума и се подписвам! Така българите ще са сигурни, че като ми гласоподават тази задача на 4 април – аз ще я извърша “, съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

От през днешния ден Договорът с Веселин Марешки е разполагаем на искащите да го разпишат във всички офиси на Политическа партия ВОЛЯ в страната, както и във веригите аптеки и бензиностанции.

Това наличие е част от платената изборна графа на уеб страницата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР