Citroen започнаха с отправянето на оферти към Себастиен Ожие за

...
Citroen започнаха с отправянето на оферти към Себастиен Ожие за
Коментари Харесай

Citroen отправят оферти към Ожие за 2019-а

Citroen започнаха с отправянето на предложения към Себастиен Ожие за сезон 2019 в Световния рали шампионат (WRC). Френският отбор желае петкратния първенец назад при тях седем години откакто те го пуснаха да си отиде поради полемиките му със звездата на тима Себастиен Льоб. Сега, когато контрактът на Ожие с M-Sport Ford изтича, Ожие би трябвало да чака оферти от всичките четири тима в шампионата.
Петкратният първенец разкри по-рано, че избира да остане на сегашната си позиция, само че не е несъмнено какъв брой елементарно ще се контракти за изискванията си.

Мениджърът на Citroen Пиер Будар, който изпита много компликации със спортната си двойка през сезона, съобщи, че следващата година е доста евентуално още веднъж да има промени в нея. Той удостовери, че организира диалози със Себастиен Ожие, както и с други водачи.

Една от главните аргументи Ожие да не се състезава със Citroen тази година бе свития бюджет от изпълнителния шеф на PSA Group Карлос Таварес за WRC през сезон 2018. На въпроса дали в този момент отборът има парите, нужни за водач от ранга на Ожие, Будар съобщи, че не може да отговори.

What went down at the Rally Stage! The legend Ogier on the limit as per! #FOS pic.twitter.com/pPiNLNEVKg
— Goodwood Road&Racing (@GoodwoodRRC) August 1, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР