Чували сме, че по един или друг начин, порно филмите

...
Чували сме, че по един или друг начин, порно филмите
Коментари Харесай

Джон Холмс – Елвис Пресли на розовата индустрия (18+)

Чували сме, че по един или различен метод, порно филмите в никакъв случай не се радват на положително име, само че това не е чак толкоз ужасно, можем да открием, че до момента в който този род има много съперници или най-малко в зората на видео технологиите. И тъкмо тук ще открием, че въпреки и мнозина да отхвърлят, най-малко при започване на тази промишленост, през днешния ден това е нещо напълно обикновено, дали е редно човек да им обръща толкоз внимание или не, оставяме да прецените сами, въпреки всичко, свободата на един човек да бъде консуматор и да не бъде, остава персонално негова. За страдание ще открием, че всяка една промишленост има жертви и тук няма да открием изключението. Макар и мнозина най-вероятно да не са го чували, легендата Джон Холмс може да се счита за един от най-успешните порно артисти в света.

Спокойно можем да го назовем до персони като Рон Джереми и доста други герои, а в зората на своето изкуство ще открием, че е сниман допълнително от 2000 хардкор кино лентата и в случай че би трябвало да броим броя дами – най-вероятно цифрата ще е към 14 000 хиляди. Както се досещате, това в никакъв случай няма да приключи добре, изключително откакто приказваме за 70-те години на предишния век. И като човек, който в действителност не може да избяга от своята корона, можем да открием, че постоянно ще препише някой различен забавен факт към себе си, с който да притегля вниманието на аудиторията, въпреки и към този момент да е повече от задоволителен. И постоянно тъкмо тези изявления забавляват необятната аудитория. Холмс постоянно твърди, че има висше обучение от един от най-известните университети в Съединени американски щати, снимал се е в някои известни филми като „ Leave it to Beaver “ и несъмнено, разполагал с голямо геройство, което по този начин или другояче е виждано в доста от филмите.

 John Holmes, Self Assignment, November 1, 1975

Джони постоянно казвал, че нямал долни дрехи, което да събере неговото достолепие. Не можем да пропуснем и още един доста значим факт – артистът даже обяснявал, че е умъртвил няколко индивида. Разбира се, нищо от това не е правилно, само че когато един човек получи вниманието на аудиторията, няма по какъв начин да не донесе и някои по-интересни и фантастични обстоятелства за себе си. Покрай всички истории има единствено една неистина – убийствата на хора. Всичко останало обаче е чистата истина, затова от господин Холмс може да се чакат доста велики триумфи, само че геният продължава да е гений, без значение къде тъкмо се насочваме и какво тъкмо желаеме да потърсим. Преди голямата си кариера като порно артист, Джон  работи като водач на кола за спешна помощ, търговец на обувки, търговец на мебели и даже продава метли от врата на врата.

В един миг даже се пробва да работи като занаятчия на шоколадови произведения в кафене, само че нищо не носи толкоз доста благоприятни условия, колкото главната му кариера – порно артист. Историята обаче по този начин със промяна на специалности в продължение на няколко години. Един ден, до момента в който играе покер в Калифорния, животът му се трансформира вечно. Докато е в тоалетната на заведението,  среща един от професионалните фотографи на промишлеността –  Джул. Именно той вижда, че Хоумс е много талантлив и може да направи професия  с този гений. Малко по-късно стартира кариера като нощен танцьор в стрип клубове за дами, снима разнообразни фотосесии за дами и несъмнено – няма по какъв начин да не открием, че доста скоро и доста други сценаристи и режисьори стартират да го търсят. Тук има и още една занимателна страна, Джони има брачна половинка – Шарън, която продължава да има вяра, че той работи естествена работа и няма нищо общо с разкриването на своето достолепие.

 Love, in Strange Places

Една вечер обаче се озовава с колежки в подобен  бар и открива мъжа си на стълб с линийка, позволявайки на дамите освен да го допират, само че и да му се любуват по най-различни способи. Едва тогава идва и признанието, че мъжът има желание да влага времето си в нещо доста по-различно и забавно. Истината е, че по това време мъжът в действителност е желал единствено едно – да бъде в действителност доста добър най-малко в една област. Логично е, че откакто има  естествените дадености, стартира да работи точно това, а и по това време порно промишлеността стартира своя муден напредък. Повечето кина  пускат еротични филми, а актьорите се трансформират в неофициалните звезди, колкото и да се пробват да се скрият.

Розовите филми по това време са много огромно табу и надалеч не са толкоз интимни, колкото можем да си мислим през днешния ден, изключително с интернет, само че тогава се е налагало да споделите седалката и с другите фенове. Порното е неофициалното развлечение и съгласно някои комици, няма човек, който да не е закупил най-малко един път билет за избран филм. Проблемът при Холмс е, че когато споделя желанията си, той в действителност е сигурен, че ще израсне. Неговата брачна половинка е афектирана, заради простата причина, че е девствена, когато се срещат и очаквала от него да бъде правилен на нея, само че както се досещате, историята няма по какъв начин да приключи по този метод.

 The Jade Pussycat

Порното надали е било в вероятностите ѝ за семейство, което въобще не ни изненадва. За Джони това нямало значение, работата му не се различавала от никоя друга – дърводелецът имал своите принадлежности за работа, до момента в който порно артиста има други, разликата била напълно  незабележима. Въпреки упованието, Шарън не го напуща в идващите 15 години и признава, че нормално има такива бракове, в които дамата е продажница, само че в нейния случай, Джон играе тази роля, а от финансова позиция, несъмнено не може да се похвали с много по-високи средства. Тук би трябвало да приказваме и за обич, тъй като Шарън въпреки всичко не се отхвърля толкоз елементарно от брачна половинка си. Условието е единствено едно – артистът би трябвало да пази персоналния си живот от работния и да разбере, че въпреки всичко би трябвало да извършва някои отговорности и явно се оправя, най-малко първоначално.

През свободното си време двамата ще се занимават с изкуство в дребният апартамент, който имат още преди сватбата. През работното си време Джони сменя семейството си на Уад. В порното той е детектив, който в никакъв случай не разплита нито един случай, само че спи с всички, с изключение на с индивида зад камерата. Според някои от чековите книжки, дневно изкарва към 3000 $, като това е неприятният ден. Скоро животът сред доктор Джекил и Хайд стартират да се борят един с различен и порното съумява да вземе своето, трансформирайки го в звезда и най-важното – там няма място за брачна половинка. В своята работна сфера открива колежка, с която си харесват полово. Тук има и един необикновен проблем, Даун Шилер – обичаната на Джони е на 15-години, когато се срещат и е точната диаметралност на брачната половинка вкъщи.

Заедно с нея идва и пристрастяването към кокаина, както и други типове опиати, които няма по какъв начин да не се отразят върху него. Скоростта на приема на опиати, както и скоростта на харчене на пари ще се отразят на неговата работа, загубата на функции се отразява, въпреки и публиката да желае да вижда тъкмо него, само че даже натиска на публиката не може да донесе някакви по-сериозни триумфи. Останал без пари и единствено с една млада дива, Джони е на кръстопът да избере какво в действителност може да направи с живота си – да спре опиатите или да задържи обичаната. Изборът е чудноват, само че и предстоящ – Шилер е пусната като продажница, която да носи пари за  опиати и всякога, когато се пробва да избяга, наркоманът успявал да я изплаши дотам, че бързо да се откаже от главната си концепция.

 Poster For 'Eruption'

Развиването на стокхолмски синдром е реалност, тъй като тя също не желае да го остави, изключително откакто не знае по какъв начин да се оправя в този толкоз вманиачен свят. Двамата ще обикалят по през целия ден в търсене на клиенти, а по-късно приятелката ще го чака, до момента в който със същите пари отива да вземе опиати. Джони даже ще попадне в една от престрелките сред дилърите, които се пробват да поделят историята, а неговата другарка, дрогирана и чакаща връщането с следващата доза, даже няма да си спомни какво в действителност се е случвало. Холмс споделя, че е видял всичко и даже е стрелял по дилъри, само че в никакъв случай не се потвърждава дали въобще е съумял да убие някого, както най-често твърди в това отношение.

Малко след престрелката се прибира при някогашната си брачна половинка и споделя всичко. Историята ще бъде непокътната в загадка за към една година и през 2003 година ще има филм, който  ще споделя тъкмо тази история, а Джон ще бъде изигран от Вал Килмър във кино лентата Wonderland. Малко след престрелките ще стартира и началото на края. Шилер и Шарън го изоставят, поради историята на брачната половинка, Джон е извикан в съда, само че в никакъв случай не е упрекнат, той самият не може да си спомни дали въобще е стрелял или не, както и дали въобще е взел участие в престрелката, откакто е бил много съществено дрогиран. След този миг никой не желал да го наема и да го вижда – нито с облекла, нито без тях. За още по-голяма неволя, през 1987 година е диагностициран с ХИВ, лекарите считат, че една от аргументите е неналичието на защитни средства, както и нежеланието на самия Холмс да употребява такива, вярвайки, че филмовата промишленост би трябвало да получи по-висока доза натурализъм.

Приятелите му постоянно са знаели, че с изключение на казусът с презервативите, Джони имал голям проблем с иглите, затова в никакъв случай не се знае какво тъкмо е слагал и какво тъкмо е приемал. Дори и тогава продължава да се снима в няколко порно кино лентата, заразявайки всички, с които има сексуален контакт. През 1988 година Джон към този момент е погубен от заболяването и умира в незабавното поделение на болничното заведение. Макар и постоянно да остава като един от най-великите порно артисти в историята на промишлеността, никой не желае да отиде на погребението, никой не може да елементарни в какво тъкмо се е трансформирал. Малко по-късно излиза наяве нещо друго, множеството му почитатели признават, че той е бил Елвис Пресли на розовата промишленост. Последните думи, които насочва към своята брачна половинка, за която се дами малко, преди да почине в болничното заведение, са да се увери, че всички елементи от тялото му са там, където би трябвало да бъдат, тъй като не желал нищо да се озове в буркан.

Снимки: GettyImages, Wikipedia

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР