Габриела Василева, Мис България от 2012 г. е станала обект

...
Габриела Василева, Мис България от 2012 г. е станала обект
Коментари Харесай

Крясъци и псувни срещу Мис България. Тя: Жалко е

Габриела Василева, " Мис България " от 2012 година е станала обект на нападателно държание от страна на други водачи на коли. Причината за крясъците, псувните и показаните междинни пръсти е, че моделката е аварирала с колата си на основен бул.. 

Ето какво споделя тя, като неприятно прекарване:

" Аварирах с колата на основен бул.. Нямах алтернатива да я преместя или пък поправя - написа Габи. - Докато чаках да пристигна мъжът ми, всеки, ВСЕКИ " човек " от АВТОМОБИЛ МИ СВИРЕШЕ! Дори рейсовете!!!! Крясъци, ръкомахания, междинни пръсти, псувни, клаксони от преди моята кола, до мен, и чак откакто ме подминат. Един човек НЕ СПРЯ да ми помогне, или да попита имам ли потребност от помощ, като бе очевидно, че имам. Един.

Не се сърдете на страната, на ръководещите и така нататък Гнила е единицата! Отгоре всичко се вижда. И на всекиму съгласно добротата и сърцето. Никога не съм била почитател на писането на публикации разследване на мой статус, само че в тази ситуация нямам срещу да стигне до повече хора, с цел да знаят, че като не могат да оказват помощ, най-малко няма потребност да пречат и да утежняват обстановката още повече. Жалко е. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР