Чужди рефери няма да ръководят сблъсъците в Първа професионална лига

...
Чужди рефери няма да ръководят сблъсъците в Първа професионална лига
Коментари Харесай

Шефът на съдиите отряза ЦСКА-София

Чужди рефери няма да управляват конфликтите в Първа професионална лига сред ЦСКА-София, Левски и Лудогорец. Това стана ясно след изявление на ръководителя на Съдийската комисия Петър Петров. Босът на арбитрите прикани за повече доверие по отношение на тях, като подсигурява, че качествата им се правят оценка само по отношение на представянето им на терена.

“Как мислите ще се огледа в УЕФА на това съмнение към нашите съдии? Просто моля за доверие и късмет, а не за нагнетяване на напрежението. Те не са по-слаби от тези, които ще дойдат. Кой кум, кой сват! В България има невероятни интриги и операции. Оценявам съдиите на терена”, съобщи Петров в предаването “Домът на футбола”.

Припомняме, че в последните седмици внезапно набъбна недоволството по отношение на съдиите. Най-сериозни в рецензиите си към арбитрите са от ЦСКА-София, като един от водачите - Станислав Манолев, обществено скочи на реферите, като съобщи, че може би е нужно някой да бъде убит с карабина, с цел да бъде отсъдена дузпа в интерес на “червените”. Именно от “Армията” обмисляха да изискат непознати рефери за дербитата в елита.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР