Чудиш се защо през деня си изтощен, неработоспособен и с

...
Чудиш се защо през деня си изтощен, неработоспособен и с
Коментари Харесай

Заради простата ставаш по няколко пъти през нощта?

Чудиш се за какво денем си отпаднал, инвалид и с изразителна унесеност към обяд? До 1-2 позива за уриниране през нощта се приема за обикновено. При увеличение на броя им уролозите предлагат обзор на простатата. Свързаното с възрастта увеличение на размера ѝ води до зачестяване на визитите в тоалетната както денем, по този начин и през нощта. Освен това, под натиска на уголемената простата се понижава проходимостта на пикочния канал (уретрата) и уринирането се затруднява. В тежките случаи е даже на капки. Критичен миг е острата задръжка на урината, когато се постанова слагане на непрекъснат катетър, който като се изключи че е неуместен, „ отваря вратата “ на инфекциите и в допълнение възпалява жлезата. С намесата на експерт на ЛЕЙЗЪР МЕД уринарните проблеми могат да бъдат овладени навреме.

ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ В ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора . Скринингът включва трите най-информативни проучвания за положението на жлезата: премерване на размера на простатата, премерване на остатъчна урина и туморен маркер ПСА. Въз основа на резултатите от тях урологът назначава подобаващата терапия съгласно самостоятелното положение на мъжа.

Лазерната хирургия на простатата с Тулиум 200 вата е оптимално щадящият способ за справяне с казуса с впечатляващи следоперативни резултати. Лазерната система е четвърто, най-ново, потомство в софтуерно отношение и е с водещи индикатори за мощ и точност. Големината на простатата към този момент няма никакво значение – с Тулиум 200 вата се изпаряват всевъзможни размери по анемичен и нетравматичен метод, при кратко оперативно време. След интервенцията струята още веднъж е мощна и непрекъсваща.

Ново: резултат от ПСА подготвен преди прегледа. Важи за ЛЕЙЗЪР МЕД – София.

За спомагателна информация:
тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР