Човешкото тяло е създадено по абсолютно невероятен начин. В същото

...
Човешкото тяло е създадено по абсолютно невероятен начин. В същото
Коментари Харесай

Тялото ви моли за помощ! Ето какви са признаците на проблема и как да го разрешите

Човешкото тяло е основано по безусловно необикновен метод. В същото време в нас протичат невъобразим брой процеси. И в случай че има проблем, тогава безусловно ще почувстваме нещо извънредно. Много от нас обаче не обръщат внимание. Винаги е по-добре да се отстрани казуса в самото начало, в сравнение с да се справяте с разнообразни затруднения по-късно! Настояваме ви да се грижите за вашето здраве по-внимателно! Така че, дано разберем какво значат някои сигнали от нашето тяло.

Сухота на кожата

Вашето тяло няма витамин Е. За да напълните запасите, включете в диетата си ядки, мазни риби и растителни масла.

Нестабилност на косата и ноктите

Тези признаци демонстрират дефицит на витамини от типа B и калций. Много от тях ще намерите в кълновете, задачите зърна, овесената каша, пълнозърнестия самун.

Кървене на венците

Тялото страда от липса на витамин С. Набавете си го с лук, чесън, плодове и зеленчуци.

Лош сън и нервност

Това говори за дефицита на магнезий и калий. Тези микроелементи се намират в сушените кайсии, кайсиевата паста, сушените сини сливи и цвеклото.

Крампи през нощта

Също по този начин приказват за липса на магнезий и калий.

Нужда от сол

В тялото инфекцията е станала по-остра или възпалителните процеси са ескалирали, изключително в пикочо-половата система.

Нужда от сладко

Може би сте нервна и  изтощена и се нуждаете от бързо енергийно доставяне – глюкоза. В този случай е по-добре да употребявате мед или горчив шоколад, тъй че да няма проблеми с стомашно-чревния тракт.

Ядат ви се семена

Вашето тяло няма антиоксиданти.

Хапва ви се кисело

Самият орган изисква тези артикули, защото изисква стимулиране на черния дроб или жлъчния мехур. Включете лимон, боровинки в диетата си./ Zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР