Членът на Изпълкома на БФС и отговорника за националните отбори

...
Членът на Изпълкома на БФС и отговорника за националните отбори
Коментари Харесай

Коща застана зад Хубчев и обяви: Ако Любо и Наско искат, нека участват на Конгреса

Членът на Изпълкома на БФС и отговорника за националните тимове Емил Костадинов гласоподава цялостно доверие на селекционера Петър Хубчев, чийто контракт изтича след края на международните квалификации. Коща похвали някогашния си съотборник в редиците на “трикольорите” за свършената отпред им работа, като съобщи, че Хубчев има бъдеще в националния тим. Легендата на Порто разяснява и протичащото се в Първа професионална лига, като показа мнение, че вижда оттегляне в представянето на първенеца Лудогорец. Левски на Делио Роси пък бе избран като “колеблив” от “Екзекутора на петлите”.

“В тези квалификации се представяме мощно вкъщи. Дано това продължи и в дуела с Франция. За страдание, допуснахме неверни стъпки на открито, които ни костват класирането. Нормално е да се вършат паралели със 17 ноември, защото, в случай че изгубят, “петлите” отново може да пропуснат международно състезание. Французите обаче са един доста добър тим, който ще ни затрудни доста. Дано и в този момент Костадинов (б.р.: Георги Костадинов) ги накаже. Нашите момчета би трябвало да излязат и да покажат футбола, който могат. Сторят ли това, мисля, че няма да загубим. Битка от първата до последната минута”, прикани Костадинов в предаването “Домът на футбола”.

“Петър Хубчев от време на време изненадва с имената, които вика, само че той постоянно се стопира на тези, които са в оптимално положение. Дисциплината е налице, а момчетата му имат вяра. На този стадий селекционерът се оправя доста добре. Президентът Борислав Михайлов ще реши дали да се продължи договорът на Хубчев, или не. Според мен обаче Петър има бъдеще в националния тим. Разбира се, че договорът му е значима тематика, само че на този стадий не мисля, че е нужно да го я разясняваме. Петър Хубчев е добре прочут на всички и считам, че ясно се вижда каква е работата му до момента”, добави още един от основните герои от “лудото американско лято”.

“За мен шампионата в Първа лига е забавно. Ние сме прекомерно взискателни и сериозни, а би трябвало повече да оказваме помощ на тимовете. Лудогорец през последните шест години е първенец, само че за мен показва леко оттегляне. Може би поради това, че през последните години футболистите на “орлите” играят дружно и от време на време има спад в тяхната форма”, съобщи още Костадинов, който не пожела да разяснява идния Конгрес: “Има задоволително време. Мисля, че има избрани стъпки, съгласно които ще стане ясно кой ще се кандидатира за президент на БФС. Не е неприятно, несъмнено, да има и други претенденти. Нека всеки, който има предпочитание, да предложи визията си за развиването на българския футбол.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР