Членът на Изпълкома Емил Костадинов заяви, че според него уставът

...
Членът на Изпълкома Емил Костадинов заяви, че според него уставът
Коментари Харесай

Костадинов: Ако искат да се излагат още, да подават жалби

Членът на Изпълкома Емил Костадинов съобщи, че съгласно него уставът на БФС е спазен на днешния ексклузивен конгрес, който преизбра Борислав Михайлов за президент на родната футболна централа. Костадинов добави, че се е наслушал на много нелепости от страна на Димитър Бербатов и екипа му, съобщи bTV.

" Мисля, че е спазен уставът на БФС. Има протокол, който ще бъде изваден. Доколкото аз разбрах, 480 клуба гласоподаваха. Не знам дали искът на Бербатов ще бъде отритнат или не. Ако желаят да се излагат още, дано да подават тъжби. Има доста неща, които би трябвало да се трансформират. От доста време приказваме за това. В най-скоро време ще разберете ".

" В последните шест месеца се наслушах на доста нелепости от нашите съперници. От нас нападки не е имало. Няма да има чистки, нелепости, това е демокрацията, всеки би трябвало да изрича мнението си гласно. Никога не сме били такива, тъй като в случай че бяхме, можеше в тези пет месеца да създадем доста други неща ", продължи Костадинов.

Костадинов разяснява и триумфа с 2:1 против Северна Ирландия - втори за националите в международните квалификации. " Важното е, че победихме през днешния ден и след отрицателния резултат с Литва се реваншираха играчите. Да се класираш на огромен конгрес е доста тежко. Имаме играчи, които имат огромен футбол пред себе си. Ние имаме тим с бъдеще ", сподели Костадинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР