Манчестър Юнайтед е предупреден, че може да се изправи пред

...
Манчестър Юнайтед е предупреден, че може да се изправи пред
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед `изправен пред загуба от 15 милиона паунда`, ако противоречивият план на сър Джим Ратклиф се осъществи

Манчестър Юнайтед е предизвестен, че може да се изправи пред краткосрочна загуба от 15 милиона паунда, с цел да реализира визията на сър Джим Ратклиф „ Уембли на Севера “.

Ратклиф има грандиозни проекти за " Олд Трафорд ", който изостава всеобщо от елитните игрища в Европа. Той желае клубът да се похвали с осъвременен дом с потенциал 90 000, който ще изисква или главно възобновяване на съществуващия терен, или изцяло преустрояване до него.

Червените дяволи са подготвени за забележителен финансов удар, без значение от пътя те избират, споделя Роб Уилсън – началник на финансите, счетоводството и бизнес системите в университета Sheffield Hallam, който сподели за BestAnonymousCasinos.com: „ Ще има удар в приходите, в случай че би трябвало да затворят елементи от стадиона.

" И естествено тези тимове, които са в и към Северозапада, са доста по-малки от позиция тук-там за осъществяване и е малко евентуално да желаят да сключат договорка [за дял от стадиона] с Манчестър Юнайтед.

„ Ще бъде в действителност и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР