Четвъртото поколение на Skoda Fabia бе представено преди едва няколко

...
Четвъртото поколение на Skoda Fabia бе представено преди едва няколко
Коментари Харесай

Ето как ще изглежда новата Fabia vRS

Четвъртото потомство на Skoda Fabia бе показано преди едвам няколко дни, като спрямо предшественика си можем да забележим, че хечбекът е пораснал на размери и се е сдобил с много нови технологии и асистенти за подкрепяне на водача.

Нещо с което по този начин и не съумя да се снабди третото потомство Fabia, бе vRS версия, която мощно се надяваме да се върне при четвърто потомство, въпреки от Skoda да не са споменавали нищо съответно за нея.



Все отново ние взехме решение да покажем по какъв начин би изглеждала тя, като най-очевидната смяна е в предната ризница, която се е сдобила с по-агресивен дизайн и разнообразни отвори за въздух. Различни са също и джантите, които са типични за vRS моделите, а всички хромирани детайли към този момент са станали черни.

Ако в действителност забележим сходна версия от Skoda, тя най-вероятно ще крие и по-мощен мотор под капака си, като най-вероятно това ще е версия на 1.5-литровия бензинов мотор, който сега се предлага със 150 конски сили. Очакват се също промени при спирачките и окачването, както и дребни такива в интериора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР