Четирима нови членове влизат в Управителния съвет на Сдружение на

...
Четирима нови членове влизат в Управителния съвет на Сдружение на
Коментари Харесай

Четирима нови членове влязоха в управата на сдружението на фамилния бизнес

Четирима нови членове влизат в Управителния съвет на „ Сдружение на фамилния бизнес – България “. Общото заседание на организацията даде тригодишни мандати на Валентин Вълев, Теодора Младенова, Кирил Василев и Милена Захариева. Това стана на Общо заседание на „ Сдружение на фамилния бизнес – България “, извършено на 8 октомври. Тогава делегатите, представляващи фамилни компании - членове на организацията, гласоподаваха решения за промени в състава на Управителния съвет.

Мандати като членове на борда на Сдружението бяха дадени на Валентин Вълев („ Акватек “ ООД), Теодора Младенова („ Дейт Трейд “ ООД), Кирил Василев („ ХМЦ “ АД) и Милена Захариева („ ФеърПлей Интернешънъл “ АД). Двама от досегашните членове на борда - Жечко Кюркчиев („ Фикосота Холдинг “ АД) и Антон Радев („ Р и КО “ АД), получиха втори мандат.

С гласуваните промени Управителният съвет на FBN Bulgaria става десетчленен. В него с настоящи мандати са почетният му ръководител Петър Манджуков, ръководителят му адв. Стефан Гугушев, президентът на младежката конструкция Next Generation адв. Виктор Гугушев и Иван Стайков.

Инж. Валентин Вълев е притежател и шеф на " Експрес Гаранцион " ООД и " Акватек " ООД. Пътят на предприемачеството за създателя на бизнеса инж. Вълев започва с дребни строителни обекти през 1990 година, а от 1994 година със основаването на „ Акватек “. Компанията минава през създаване на аква паркове и огромни СПА центрове в цяла България, с цел да стигне до интернационалните си клиенти. „ Акватек “ ООД е проектирала и построила над 3 000 уреди в България, Румъния, Гърция, Италия, Сърбия, Хърватия, Украйна, Молдова, Македония, ОАЕ.

Теодора Младенова е второ потомство притежател на „ Теда Пак “ ЕАД -  създадена като фамилна компания за произвеждане на опаковки за хранително-вкусовата индустрия. Днес тя към този момент е част от интернационална група. Теодора Младенова е и бизнесмен, ръководещ няколко други фамилни бизнеса – „ Дейт Трейд “ ООД и „ Ню Юрпиън Уейв Ентъртеймънт “. Младенова е дълготраен деен член на младежката общественост Next Generation. Член е на Програмния комитет на 16-тата Световна среща на FBN Next Generation, на която FBN Bulgaria беше хазаин през юни 2022 година

Кирил Василев е създател и ръководещ фамилната компания " ХМЦ " АД. Началото е сложено през 1990 година с “Хелиос-Пловдив - Василев и Сие ” - компания за търговия с метали. През 2006 година събирателното сдружение се разделя на две самостоятелни компании, едната от които е “Хелиос Метал Център ” (ХМЦ) - с акцент върху производството на железни структури. В своята 32-годишна история “ХМЦ ” АД има осъществени обекти в Германия, Съединени американски щати, Италия и сполучливо завършени планове за Русия, Япония, Мексико и Франция.

Милена Захариева е представител на второто потомство на „ ФеърПлей Интернешънъл “ АД – водач в строителството и вложенията в недвижими парцели в България с съвсем 30- годишна история. След довеждане докрай на образованието си в чужбина, през 2005 година Милена се причислява към фамилната компания като в началото работи за привличане на задгранични купувачи на парцели във ваканционните планове на компанията в Созопол и Банско. От 2006 година Милена е член на борда на шефовете на „ ФеърПлей Интернешънъл “АД, а все още е и един от изпълнителните шефове на компанията.

„ Присъединяването на нови членове на борда постоянно е вдъхновяващо за неговата работа, тъй като зарежда с сила и нови хрумвания. В годината, в която означаваме 15-тата годишнина от основаването на българската организация на фамилния бизнес, символичното ни „ Добре пристигнали “ е за персони, които познаваме добре и които с дейните си дейности към този момент са потвърдили своята отдаденост на идеята и полезностите на нашата общественост на фамилни бизнесмени “, посочи адв. Стефан Гугушев, ръководител на УС на FBN Bulgaria.

„ Сдружение на фамилния бизнес – България “ е единствената по рода си организация в България, чиято задача е да поддържа развиването на фамилния бизнес в страната. Сдружението е неполитическа, нерелигиозна, самостоятелна и независима организация с нестопанска цел.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР