Четирикратният световен шампион Себастиан Фетел не изключва възможността един ден

...
Четирикратният световен шампион Себастиан Фетел не изключва възможността един ден
Коментари Харесай

Фетел не изключва възможността да се завърне във Формула 1

Четирикратният международен първенец Себастиан Фетел не изключва опцията един ден да се завърне във Формула 1, само че това не влиза в проектите му в сегашния миг. Той съобщи в изявление за ДПА, че първо желае да се наслаждения на новата фаза в живота си.

" Не желая да споделям, че в никакъв случай не бих го направил, само че времето си лети. Възрастта не бе причина да се отдръпва по начало, само че сигурно не съм го направил, с цел да се върна година по-късно ", съобщи той за ДПА.

" В момента разполагам с привилегията да извозвам повече време със фамилията и с децата ми. Сега това е приоритет за мен. В последните няколко години преоткрих доста неща и Формула 1, колкото и огромна да е, за мен става все по-малък и по-малък фактор ".

Фетел въпреки всичко е открит към опцията да кара в международните ендюрънс серии. В момента той води договаряния с тим за присъединяване в проби.

" Когато стопирах, моето желание не бе незабавно да се мятам в идващия кокпит. Първо желая бъда този човек, който има времето да прави това, което пожелае ", добави немският играч.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР