Често влизайки във връзка, най-важният въпрос, който си задаваме е

...
Често влизайки във връзка, най-важният въпрос, който си задаваме е
Коментари Харесай

Хората с тази кръвна група изневеряват най-често

Често влизайки във връзка, най-важният въпрос, който си задаваме е дали това е индивидът и дали връзките ви с него могат да просъществуват дълго.

Според учените има хора, които са предразположени към невярност още от рождението си, а мотивът за това е кръвната им група, написа Жената Блиц. Те са открили, че точно тя може да покаже, че човек е благоразположен да изневерява и мами половинката си.

Става въпрос за хората, които са от А кръвна група. Те са склонни към измами, далавери и изневери. Това обаче не значи, че бракът ви с подобен човек няма да е постоянен. Тези хора избират мимолетните афери и флиртовете и не биха напуснали половинката си.

Според статистиката съвсем 95% от хората от Б кръвна група не биха изневерили. Те даже не могат да понесат мисълта да наклонен, само че пък са способни елементарно да оставят половинката си, в случай че имат проблеми. Те не биха дали прошка изменничество.

Най-верните хора са носителите на АБ кръвна група. Те могат да фантазират за някого, само че това постоянно ще си остане в съзнанието им
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР