ВАШИНГТОН (АП) – През април Бърни Сандърс многократно застана рамо

...
ВАШИНГТОН (АП) – През април Бърни Сандърс многократно застана рамо
Коментари Харесай

Бърни Сандърс казва, че Газа може да е Виетнам на Джо Байдън. Но той е готов да се бори за Байдън за Тръмп

ВАШИНГТОН (АП) – През април Бърни Сандърс неведнъж застана един до друг с президента Джо Байдън, популяризирайки взаимните им достижения в опазването на здравето и климата на публични събития в Белия дом, до момента в който изкормвайки Доналд Тръмп в необятно гледано предизборно видео в TikTok.

Тогава единствено предходната седмица Сандърс напряко предизвести, че рецесията в Газа може да бъде „ Виетнам “ на Байдън и се базира на решението на президента Линдън Б. Джонсън да не се кандидатира за преизбиране, защото нацията беше в безредици поради поддръжката му на тази война.

Такава е политическата дихотомия на Бърни Сандърс, когато става въпрос за Джо Байдън. Те са двама осемдесетгодишни, които споделят връзка, която беше изкована посредством тежки първоначални избори през 2020 година и укрепена посредством политически достижения през последните три години.

Сега, в тази изборна година, Сандърс ще бъде най-могъщият Байдън делегат на прогресивните и по-младите гласоподаватели – задача, която ще тества силата на с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР