Често можете да чуете: Защо един толкова красива, умна и

...
Често можете да чуете: Защо един толкова красива, умна и
Коментари Харесай

15 причини някои жени да остават сами завинаги

Често можете да чуете: " Защо един толкоз красива, интелигентна и заможна жена е към момента сама? ". Някои дами толерират самотата напълно умерено. Други са депресирани и смутени от това положение.. Но има аргументи, поради които дамите остават сами до края на земния си път.
1. Жената не контактува с никого
Тя живее на място, където обективно няма мъже, работи там, където има единствено дами, стига до работа, заобикаляйки градския превоз, тя върви до магазина единствено по работа, носейки маска " строга и недостъпна ".
2. Жената се срами от себе си и се опасява от всякаква връзка с мъжете
Комуникира посредством мощ, обсесивно дейна, което отблъсква мъжете. Или се отхвърля и взема решение, че „ да, ужасна съм и се срамя от себе си “, стопира да се грижи за себе си за лично наслаждение, не се радва на живота и в случай че мъж прояви някакво внимание към нея, тя не реагира по никакъв метод.
3. Психологически обвързана
Тя счита, че е самотна, само че в действителност е „ омъжена за котка “ (за мама, баща, дете, бивше гадже, втори някогашен брачен партньор, съвършена небивалица, за работата, за религия, за ипотека).
4. Тя е вкусила от самотата и я харесва необикновено
Тя е във връзка със себе си, влюбена в себе си и се усеща добре.
5. Самотната жена се е трансформирала в отблъскващо създание
Тя може да подценява външния си тип, да върви с мръсна коса. Може да приказва нецензурно и жестоко, отблъскващо.
6. Привличат я деструктивни мъже, а подсъзнанието взема решение да се отбрани от тях
Самотната жена е жена, която в предишното е потърпевша в предходна връзка. Тя взема решение: не, по-добре е да останете сами, в сравнение с да се излагате още веднъж на мощна болежка.
7. Противоречивите стремежи на самотно момиче
Когато едно момиче желае взаимно изключващи се качества в един човек по едно и също време, остава единствено. Тя желае очарован плебей, който знае по какъв начин да прави всичко, обича единствено нея и в свободното си време ръководи света и превзема всички останали мъже.
8. Отрицателно отношение към мъжете
Ако дамата ненавижда мъжете, презира, опасява се от тях - тя ще направи всичко, с цел да отмине връзката.
9. Негативно отношение към дамите
Ако тя отхвърля личната си женственост, има вяра, че да си жена, това е уязвимост, нелепост, нещо непоносимо, тя няма да си разреши да влезе във връзка.
10. Много ексцентрични условия и пожелания с пасивно търсене
Самотното момиче може да знае добре какъв мъж и какъв вид връзка желае. Но чака всичко да се случи без изпитание от нейна страна.
11. Търсене на идеала в различен или в себе си
Критикува себе си за несъвършенство и ядосана на мъжете за тяхното несъвършенство.
12. Страх от зачеване, боязън от секс
Ако в предишното е имало принуждение, дамата може подсъзнателно да заобикаля секс. Страх от зачеване и умиране при раждане. Няма връзка, няма секс, тя е в сигурност.
13. Отрицателни вярвания за връзките
Можете да извършите просто упражнение: напишете лист с минусите на връзките (брак, връзка) - кой какво търси, желае, само че не може да го получи. Тогава можете да намерите същинската причина за самотата - негативен облик на връзките.
14. Навикът да се живее в мисли и мечти
Връзките са постоянно дейни и физически - би трябвало да отидете някъде дружно и даже да поставите букет във ваза - това към този момент е активност, лежането на дивана и гледането на филм е активност, да не приказваме за по-сериозни дейности, като взаимен живот.
15. Решение от дете " в никакъв случай да не се сближава с мъж "
Решенията на нашите деца основават основни моменти в житейския сюжет. Решението на детето в никакъв случай да не се сближава с мъж може да има същински аргументи или може да бъде поради боязън.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР