Червените войни зарази лидера на БСП Корнелия Нинова и решенията

...
Червените войни зарази лидера на БСП Корнелия Нинова и решенията
Коментари Харесай

Червени войни заради Нинова

Червените войни болести водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и решенията на 50-ия юбилеен конгрес, който изхвърли от управлението на партията цяло потомство знакови социалисти воглаве със Сергей Станишев, не престават. Двама съперници - Явор Гечев, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия и Георги Андреев, член на Българска социалистическа партия, самостоятелен депутат, кръстосаха шпаги в студиото на Илияна Беновска в Канал 3.

" Напуснах ПГ на Българска социалистическа партия заради непреодолими ценностни разлики с вземането на решения на управлението, напуснах партията на Нинова, тя я управлява безобразно ", сподели Андреев. 

  " Има доста налъгани хора за водачи на листи и присъединяване на идващите избори, Нинова трансформира партията в неизповядваща нейните полезности, не чух думата социализъм. Не видях  на Конгреса да участват синдикатите ", разяснява той.

В Българска социалистическа партия не може да има друго мнение от това на Нинова, борим се да се чуе другия глас, добави Андреев.

  " Само Валери Жаблянов съобщи, че желае да напусне ПГ и да остане редови член, другите казахме, че ще напуснем партията и ще се назоваваме самостоятелни прогресивни социалисти. Ще гласуваме както гласоподава партията, както и за всяко резонно предложение на другите, няма да осигуряваме кворум на ГЕРБ и няма да сме им патерици, приключи той.

„ Странно ми е Българска социалистическа партия да се дели на хората на този и на оня и че има приятели, които напущат партията, апелът ми е да не го вършат ", сподели от своя страна Явор Гечев.

" Ям баница, в случай че си я върша самичък. Нямам идейни разлики с напусналите, в случай че имам мнение го споделям ясно вътре в партията и го не отстъпвам. Има друга сложнотия – би трябвало да обръщаш внимание на членовете на партията и да приказваш с тях ", показа той. " Българска социалистическа партия е моята партия, не е на Корнелия Нинова, тя се нуждае от всеки от личните си членове. Вярвам, че мога да направя нещо даже да не съм във властта, най-скучния интервал в живота ми беше когато бях депутат. Достойно за почитание е, че 85 % бяха обединени зад Нинова и гласоподаваха за нея ", сподели още членът на Народно събрание на Българска социалистическа партия.

" На този Конгрес стана огромна нелепост – двама някогашни представители - Михаил Миков и Станишев да не бъдат в Националния съвет. Хората към Нинова прекалиха с трендовете, партията има потребност от всички. Тя би трябвало да увлече хората да имат вяра в идеята ѝ ", счита Явор Гечев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР