Чалга певици изгряха на календар като прочутите австралийски пожарникари.И докато

...
Чалга певици изгряха на календар като прочутите австралийски пожарникари.И докато
Коментари Харесай

Чалгата се бие за място в календар: Анелия се пребори да е първа, Преслава надви Галена за август

Чалга певици изгряха на календар като фамозните австралийски пожарникари.

И до момента в който огнеборците в Тихия океан се снимат с животни, то родните попфолк изпълнителки от " Пайнер " обичайно заложиха на провокативността. Въпреки това за първа година певиците не са чак толкоз разголени и са предпочели смирено облекло.

В календара има фотоси както на най-известните имена в чалгата, по този начин и на по-малко известни техни колежки, които са съумели да се промъкнат в тежката селекция.

 

 През пролетта разголването стартира

През пролетта разголването стартира

Традиционно за разположението им по месеци също има борба, както фолкаджийките се надпреварват коя ще пее последна на концерт и ще бъде коронована да закрива изявата. В този случай войната е коя ще е лицето на първия месец януари, защото позицията е една от двете влиятелни. Този път за януари се е преборила Анелия - едно от старите и потвърдени имена в музикалния отрасъл. Изненадващо тя не демонстрира тяло, а е снимана само главата й.

Другата топ позиция е август, където е Преслава - място, за което тя е съумяла да пребори безконечната си врагиня Галена. Тя пък изненадващо е изпратена в март, който не е измежду обичаните месеци на чалгаджийките. Също леко ненадейно декември е подарен на Джулия, която е известно име, само че не е измежду топ певиците на " Пайнер ". Примата на попфолка Глория е изпратена към юли, до момента в който Джена грее от април.

 

 Преслава взема най-хубавия месец

Преслава взема най-хубавия месец

И въпреки някои от певиците да са обичайно облечени, не липсват и такива, които не се свенят да разкриват голотиите си. Ариа, която е гадже на футболния национал Георги Йомов, е по черни долни гащи през февруари. Диона е позиционирана през месец май, като е единствено по долни дрехи, само че незабавно прави усещане, че фрагментът е сниман, преди някогашната рапърка да си постави силикон.

Много плът, татуировки и женски извивки има и при септември с Теди Александрова и Яница през ноември. Вероятно, с цел да топлят с визията си почитателите през студените есенни вечери.

" Началото на лятото е отредено за Емануела, която е лице на месец юни. Глория и Преслава ще ни отведат в горещите дни на юли и август, а с Теди Александрова ще влезем в септември. Не е инцидентно, че Цветелина Янева е лицето на месец октомври, тъй като точно тя е рожденичка в петия ден от него.

Традицията повелява новата година да посрещаме с календари. И през 2022 година от стената ще ни " гледат " обичани реализатори, а ние ще си припомняме песните, с които са оставили диря в живота ни. Новите календари за 2022 година още веднъж ще бъдат два, а единият към този момент е в комерсиалната мрежа ", изясняват от чалга колоса " Пайнер ".

 

 Джулия закрива годината

Джулия закрива годината

И преди година те пуснаха два календара, като единият беше с известни певици, а другият - с занапред прохождащи, които не са още доста известни. Засега не е ясно кои изпълнителки или даже мъже ще се появят на втория календар. В предходното издание на месец май беше починалият Денис Теофиков. Там бяха още Ивана, Джулия, Борис Дали, Емрах, Райна, Данна, Малката, Ваня, Ивета Костова, Илиян и Джордан. Заради пандемията от COVID-19 чалга изпълнителите не бяха събирани за специфична фотосесия, а са употребявани техни фрагменти, които са си правили през последните месеци. Затова и фотосите са много разнообразни, само че са добре подредени в стилни черно-бели календари.

Спрямо предходната година в изданието с топ имената са отпаднали Емилия и Галин. За певицата настойчиво се приказва, че е бременна и по тази причина изчезна през последните месеци, а изпълнителят сега е повече продуцент на млади имена и главно се занимава с тази активност, тъй че не му остава време за клубни изяви. И тази година 12-листовият календар е в черно-бели нюанси, с цел да наподобява стилно, изясняват от музикалната компания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР