Чакрите са енергийните колела, които пренасят вселенската енергия в човешкото

...
Чакрите са енергийните колела, които пренасят вселенската енергия в човешкото
Коментари Харесай

Блокирана трета чакра - как да я отпушим

Чакрите са енергийните колела, които придвижват вселенската сила в човешкото тяло и я преобразуват в духовна мощ. Те одобряват силата, натрупват я в човешкото тяло и я разпределят в разнообразни елементи от човешкото тяло.

Енергийните центъра са ситуирани от началото на гръбначния дирек по посока главата. Чакрите са общо 7 и имат кръгообразна конструкция.

Всяка от тях се обособява с друг цвят и разнообразни свойства. Чакрите са енергийните потоци, които свързват галактическото със земното, и спомагат за човешката еволюция и духовно съзряване.

Блокирането на чакрите е положение, при което един или повече енергийни центъра стопират своята функционалност. Това се случва, заради няколко аргументи – влошено здравословно положение, персонални разтърсващи събития, прочувствен дисбаланс и прочие. Когато една или повече чакри се запушат, то тогава се следят разнообразни признаци на духовна липса.

Третата чакра се изобразява с жълт цвят. Тя се разполага на пъпа или още – в енергийния център на човешкия организъм. Основното свойство на третата чакра е да дава отговор за желанията на индивида.

 отпушване на третата чакра

Блокирането на тази чакра настава, когато човек изпитва възприятие на позор, отчаяние или непълноценност. Често се случва, когато индивидът се е сблъскал с неуспех, проваляне или изменничество. Тогава чакрата се запушва и човек изпада в обезсърчение и самообвинение.

При блокирането на третата чакра се блокира и втората, като правилото на отпушване е еднакъв. Индивидът би трябвало да постави старания, с цел да се отърси от виновността и да се избави от разрушителното положение, в което е попаднал.

За задачата човек не би трябвало да бяга от неуспеха или загубата, а да се срещне с следствията и да открие първоизточникът на казуса.

За да се отблокира третата чакра, индивидът първо би трябвало да разбере виновността си и да се изправи пред страховете си. Анализирайте обстановката и извлечете информация, която да ви спомогне във вашето развиване и надграждане като персони.

Бъдете смели и не се опасявайте да разгледате своя неуспех от всевъзможни гледни точки. Това е най-сигурният метод да съзреете и да си вземете нужните поучения.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР