Бюрото за защита на свидетели е ефикасна и ефективна структура,

...
Бюрото за защита на свидетели е ефикасна и ефективна структура,
Коментари Харесай

Гешев в парламента. Произнесе се по Бюрото за защита на свидетели

Бюрото за отбрана на очевидци е ефикасна и ефикасна конструкция, само че в България имаме дарбата да ги унищожаваме. Това сподели основният прокурор Иван Гешев пред публицисти в Народното събрание, съобщи " Фокус ". Той съобщи, че почита Народното събрание и изрази убедеността си, че и Народното събрание почита правосъдната власт.

" Помолих в предходното съвещание навреме, в случай че е допустимо да бъдем поканени, когато има значими въпроси, които следва да бъдат обсъждани. Получих позвъняване, за което благодаря сутринта към 9.00 ч. Става въпрос за към 5 часа. Надявам се, че идващия път няма да ме поканят половин час преди дебата, тъй като няма да имам справедлива опция да се явя. Бях обезпечил наличието на госпожа Филипова, само че съумях в рамките н 4-5 часа да стигна до София. Темата е значима за българските жители и е значима за прокуратурата. Затова се постарах да дойда пред Правната комисия. Българските жители имат право да знаят гледната точка на прокуратурата ", сподели още Иван Гешев.

Главният прокурор разяснява и Доклада за използване на Закона за отбрана на лица, застрашени по отношение на наказателно произвеждане за интервала 1 януари 2020 година – 30 юни 2021 година " Становището на прокуратурата е, че Бюрото по отбрана е една ефикасна и ефикасна конструкция. Нейното заличаване ще докара единствено до проблеми в битката с престъпността и освен това - цената ще бъде платена от българските жители. Полза ще имат единствено мафията и проведената престъпност. За мен може да бъде обяснено, в случай че тези хрумвания са резултат от предизборната конюнктура, в която се намираме от една година. Може да бъде обяснено, само че не може да бъде признато ", сподели още Иван Гешев. Той изрази вяра най-после да надделее възприятието за държавност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР