Бяха зададени много въпроси, на които не чухме отговори. Г-н

...
Бяха зададени много въпроси, на които не чухме отговори. Г-н
Коментари Харесай

Първан Симеонов: В Апартаментгейт бяха зададени много въпроси, на които не чухме отговори

Бяха заложени доста въпроси, на които не чухме отговори. Г-н Цветанов става началник на предизборния щаб. Т.е. „ Цветанов прави избори " става факт. Не споделям, че това е неприятно, само че ще бъде употребявано от опозицията. По всичко проличава, че тя ще употребява „ ахилесовата пета ", че Цветанов ще се занимава с изборния развой. Той е леко изтласкан, само че единствено леко. В цялата тази обстановка имаше искрящо напрежение. Цветанов, отвън светлината на прожекторите, ще бъде с още по-развързани ръце. С оставката му ГЕРБ ще направи от дефекта резултат. Това разяснява в студиото на „ Здравей, България " социологът Първан Симеонов.
По-голямата част от феновете желаеха да видят оставката, а не толкоз да чуят отговорите. Хората към този момент желаят да виждат отмъщение. Когато някой си отива, те изпитват вътрешно задоволство. Хората не осъзнават, че това не трансформира тяхното състояние. Докато не се насити възприятието за неправда, те ще търсят оставки, разяснява политологът Стойчо Стойчев. По думите му никой, с изключение на експертите, които вършат избори и публицистите, които наблюдават тематиката от близко, не се интересува кой оглавява предизборния щаб. „ Хората, които вършат избори в другите партии не стоят на огромните места. Те са скрити вътре, в партията, и правят своята активност ", сподели още той.
Съмнявам се, че отговорите по проблема ще бъдат получени. Ще има спешна връзка. По-интересен ще бъде политическият аспект на протичащото се. Струва ми се, че това беше продължение на това кой дефинира листите на ГЕРБ. В медиите течеше спор дали се прави по-безлична листа за евровота или ще се прави нещо друго, разяснява още Първан Симеонов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР