Бях карантириран една седмица вкъщи, по-късно ми направиха снимка на

...
Бях карантириран една седмица вкъщи, по-късно ми направиха снимка на
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Бях на стъпалата, естествено, че ще се видя с премиера

Бях карантириран една седмица у дома, по-късно ми направиха фотография на белите дробове, видяха се затруднения и аз постъпих в болница. Миналият петък положението ми се утежни и влязох в интензивното поделение, тъй като безусловно за часове внезапно се утежни положението ми - дишането ми се утежни, както и кислородът в кръвта. Изкарах 5 дни в интензивното поделение, нямаше потребност да бъда интубиран. Това разяснява кметът на Пловдив Здравко Димитров в ефира на бТВ.

Този петък, дни откакто министър председателят пребори вируса, отиде на среща онлайн с към момента лекуващия се Димитров. Кметът излезе от болничното заведение. Премиерът дефинира Димитров като " здрав като камък " и прикани лекарите да го изпишат.

" Благодаря за оценката на премиера Бойко Борисов, че наподобявам добре, само че аз няколко часа преди този момент бях излязъл от интензивното поделение и той просто искаше да ме види и ми сподели, че пътува към Пловдив и желае да се забележим. Всичко все още е обикновено, не по-малко от премиера и аз желая да бъда изписан. Не съм излязъл от болничното заведение, бях с всички защитни дрехи. За да не влиза той, с цел да не влиза екипът. По-добре да изляза аз на 2 метра от болничното заведение, в сравнение с да излезе той и да се разболее отново, въпреки всичко е министър председател ", сподели кметът.

" За да изляза от болничното заведение минах през място, през което никой не може да мине, бях с количка, организацията тук е страхотна. Работя от самото начало, в случай че има потребност от хора от общината идват долу, чуваме се по телефона. Къде пред болничното заведение сте ме видяли, не съм напускал болничното заведение, на две стъпала съм бил. Периметърът на болничното заведение е доста по-далеч от там, където бях аз. Премиерът на Република България идва, който не знае и ден отмора, а Вие в този момент питате за какво съм се видял с негo ", добави Димитров.

Димитров напомни, че Първа градска болница " Св. Мина " в Пловдив е към този момент Коронавирус болница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР