Тя е номинирана и печели множество награди, освен това се

...
Тя е номинирана и печели множество награди, освен това се
Коментари Харесай

Майка й всеки ден й казвала, че е грозна и с голям нос. Но тя станала много успешна актриса

Тя е номинирана и печели голям брой награди, също така се появява в описите на най-популярните, проспериращи и привлекателни дами. А ролята й на Рейчъл Грийн в емблематичното телевизионно шоу „ Приятели “ се счита за един от най-великите телевизионни герои на всички времена.

Ето за какво е мъчно за поверие фактът, че зад такава сполучлива кариера и публичен живот стои комплицирана история от детството, която Дженифър не беше подготвена да показа до неотдавна.

Вечно усмихнатата актриса е претърпяла мъчно детство, белязано от сложните връзки с майка й – акстрисата и модел Нанси Доу.

Майката на Дженифър била съвсем съвършена и желала щерка й също да бъде съвършена

Възпитанието на Дженифър е помрачено от непрекъснатите рецензии и прочувствените контузии, нанесени й от майка й.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Майката на Дженифър, Нанси Доу, била актриса и модел. Тя взе участие в доста шоута и сериали.

Професията на Доу мощно повлияла на метода, по който тя отгледала щерка си. Нанси се опитвала да направи щерка си съвършена и непрекъснато й натяквала да се грижи за себе си. 

„ Тя беше доста сериозна към мен. Тъй като беше модел, тя беше прелестна, зашеметяваща. Аз не бях. Никога не съм била “, споделя Дженифър.

Постоянните напомняния, че е грозна, подкопавали самочувствието на Дженифър, създавайки бездна сред нейната физическа и психическа визия за себе си и упованията на майка й.

Освен това Дженифър се сблъскала с компликации, дължащи се на дислексия, които й пречели на ученето, четенето, писането и правописа.

Токсичната връзка

След като родителите й се разделят, Дженифър остава с майка си. Връзката им се влошила, защото Нанси била склонна да подценява страстите на щерка си.

„ Никога не са ме учили, че мога да викам “, споделя Анистън. „ Веднъж покачих звук на майка ми и й изкрещях, а тя ме погледна и избухна в смях. Тя ми се смееше [за това] че крещях в отговор. И това беше като удар в корема. “

На фона на тези компликации Дженифър стартира да се съмнява в отрицателната визия, която майка й била основала за нея. Получаването на първата й работа в Холивуд, както и интервенцията на носа, укрепват самочувствието на Дженифър.

Майка й обаче отново била недоволна и обществено я подлагала на критика, помрачавайки насладата на Дженифър по време на ерата „ Приятели “.

През 1999 година Нанси разгласява книга, която толкоз толкова наранява Дженифър, че тя не приказва с майка си дълги години. Тя даже не я кани на сватбата си с Брад Пит. Връзката им била изцяло разрушена.

Изминали 15 години, откогато актрисата спряла да поддържа връзка с майка си и през цялото това време тя минава курсове по психотерапия, с цел да се оправи с следствията от сложния интервал на възобновяване.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

След като Дженифър също се развежда, тя и майка й Нанси стартират да построяват още веднъж връзките си.

Прошката

Нанси си отива през 2016 година По-късно, през 2018 година, спомняйки си за майка си, Дженифър признава, че макар че е била сурова, майка й постоянно е желала единствено най-хубавото за нея.

„ Майка ми споделяше тези неща, тъй като в действителност ме обичаше “, разкрива Днежифър Анистън.

„ Мисля, че тя просто се държеше и правеше най-хубавото, на което беше способна. “

Споделената загуба обединила Дженифър с татко й, телевизионния артист Джон Анистън. През целия им живот връзките на татко и щерка също не били гладки. Дженифър претърпя мъчно развода на родителите си. Тя и татко й не са се виждали цяла година след развода. Тогава той се свързал с нея.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

„ Той просто се обади един ден и сподели: „ Да отидем да гледаме The Fantasticks “ (бел. ред – пиеса на Том Джоунс), спомня си Дженифър. „ Така че вечеряхме малко и погледахме шоуто. “

Днес Дженифър и татко й са се помирили. Те поддържат връзка, звънят си и Дженифър разгласява трогателни архивни фотоси с Джон, казвайки: „ Обичам те, баща “.

Знаехте ли за толкоз сложното детство на Дженифър Анистън?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР