Идеологът на Величие“ иска да събере 100 хил. души в

...
Идеологът на Величие“ иска да събере 100 хил. души в
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов: Управляващи ми казаха, че ако не се съгласявам с тях, ще ме унищожат до 2 седмици

Идеологът на „ Величие “ желае да събере 100 хиляди души в своя „ Исторически парк “ да избавят България, от тях приходът му може да е 1,5 – 2 млн. лева

„ Щом на мен може да ми бъде казано, че в случай че не се съглася с хора, които споделят какво би трябвало да се прави – тези, които ръководят страната, и ще бъда погубен физически до 2 седмици, това помислете си какво значи за всеки един човек “, съобщи идеолога на партия „ Величие “ Ивелин Михайлов във фейсбук.

Той си пусна видео, с което кани на събор в „ Историческия парк “ като зове хората да идат дружно с него да избавят България. От седмици  бранителят на Отечеството, въодушевен да служи на народа си от романа за индианци „ Синовете на Великата мечка “, приканва във всевъзможни канали най-малко 100 000 души да се съберат на събора му, тъй като се изисква „ заедност “ (любима дума на Ахмед Доган, той я сътвори за задачите на Движение за права и свободи – б.а. ), с цел да победим неприятните и да спасим родината, която е в рецесия като във времената, когато монголските орди са били на границите ни и други сходни.

Това, което Михайлов не загатва в апелите си е, че билетът за атракцията му „ Исторически парк “ коства 20 лева за възрастен и 15 лева за дете. Умножено по 100 хиляди, това прави най-малко милион и половина.

Вчера пък ръководителят на „ Величие “ Николай Марков сподели, че е имало напън с компромати от три политически сили, с цел да поддържа партията Рая Назарян за ръководител на Народното събрание, както и кабинет.

„ Имаше показани компромати от тяхна страна за мен и господин Михайлов. Казвам толкоз, колкото преценява. Дали ще го пуснат този компромат, или не, е избор на тези хора, които ми го демонстрираха. В случая става въпрос за запис “, сподели Марков, само че отхвърли да е подвластен. В записа не ставало въпрос за пари.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР