Бултраси са заплашвали заместник-кмета по строителство и инвестиции на Община

...
Бултраси са заплашвали заместник-кмета по строителство и инвестиции на Община
Коментари Харесай

Маскирани фенове на Ботев заплашили с побой заместник-кмета на Пловдив

Бултраси са заплашвали заместник-кмета по строителство и вложения на Община Пловдив Пламен Райчев. Маскирани почитатели на ПФК " Ботев " се заканили да го пребият. " Козирка или гибел " - изкрещели в лицето му. Райчев е подал сигнал в прокуратурата за заканите, тъй като е изпитал състоятелен боязън за живота си, удостовери самият той пред сътрудниците от Plovdiv24.bg.
 Ботев (Пловдив) отстъпи на Спартак (Москва) в последната си контрола от лагера в Дубай
Ботев (Пловдив) отстъпи на Спартак (Москва) в последната си контрола от лагера в Дубай

Вижте детайлности

Зловещата преживелица е станала преди две седмици при инспекцията на стадион " Христо Ботев ". Кметът Здравко Димитров е бил на място и се обадил на заместника си да пристигна. В един миг кметът се отдръпнал встрани да приказва по телефона, Райчев останал самичък и внезапно го заобиколили 20-тина души, които почнали да крещят към него, да го наскърбяват и да го заплашват. Не са му протегнали ръка, единствено отправяли съществени вербални закани за разпра. " Козирка или гибел ", " Крадец, шарлатанин, ще те пребием " - крещели почитатели.

Свидетел на грозната препирня станал Цветан Павлов - прокурист на притежателя на компания " ПИМК " Илиян Филипов, който строи стадиона. Пламен Райчев незабавно алармирал прокуратурата.

Пред Plovdiv24.bg описа, че преди няколко месеца отново бил подложен на тормоз. Звънели му по телефона от скрити номера и го заплашвали по вайбър. Още тогава подал сигнал в Криминална полиция, само че към момента не е викан да дава спомагателни пояснения.

Заместник-кметът съобщи за медията, че се отхвърля да е началник на обекта от страна на общинската администрация поради систематичния тормоз, на който е подложен през последните две години.

В Община Пловдив се разисква да се предложи съставяне на комисия с общински съветници. За неин началник вероятно ще бъде препоръчан някой от другите заместник-кметове - или по спорта Георги Титюков, или по финанси Величко Родопски.
 Тодор Неделев скоро записва дълго чакани игрови минути за Ботев
Тодор Неделев скоро записва дълго чакани игрови минути за Ботев

Отборът пътува назад за България в неделя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР