bTV солидарно застана зад журналиста и свой бивш кадър Виктор

...
bTV солидарно застана зад журналиста и свой бивш кадър Виктор
Коментари Харесай

bTV солидарно застана зад заплашения Виктор Николаев от Нова тв

bTV солидарно застана зад журналиста и собствен някогашен кадър Виктор Николаев, чиято работа бе безочливо застрашена в ефир от депутата от ГЕРБ Антон Тодоров.

Новината за абсурда бе оповестена отпред на уеб страницата на bTV в символ на колегиална поддръжка на свободата на словото. Макар че двете малките екрани са в дългогодишна яростна конкуренция, медията реши да отбрани журналиста от нападките на Тодоров и вицепремиера Валери Симеонов.

" Депутат от ГЕРБ и вицепремиер „ обясниха ” на водещия на утринния блок на „ Нова телевизия ” Виктор Николаев по какъв начин може да му се спретне „ Викторгейт ”, по какъв начин с въпросите си клати страната и по какъв начин колежката му Анна Цолова към този момент я няма, тъй че да внимава с думите, които употребява, с цел да не му „ изядат хляба ”, а също и за какви въпроси „ се уволнявa ", осведоми bTV. 

" Половин час по-късно различен представител на властта сподели безпардонно отношение към публицистиката. Фон на разменените реплики стана разискване на абсурда в Хасково, придобил популярност като „ Кумгейт ” ", прибавя медията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР