Експертът в разрешаването на криминални ТВ загадки в костюмни драми

...
Експертът в разрешаването на криминални ТВ загадки в костюмни драми
Коментари Харесай

Топ 5 телевизионни детективи на сезона - Медии

Експертът в разрешаването на престъпни ТВ загадки в костюмни драми – канал – предлага първокласен отряд проверяващи тандеми, които не бихте желали да пропуснете този сезон.

Шармантната Мис Фрейни Фишър се завръща в ефира на Epic Drama във февруарските уикенди след 18:30 часа, с цел да ви приготви за премиерата на пълнометражния филм, с който серийните й завършения приключват – в Йерусалим, 1929 година - „ Мис Фишър и криптата на сълзите “ – от 20 март.

Междувременно първата дама детектив на Лондон и сътрудникът й – „ Мис Скарлет и херцогът “ – са още веднъж тук цялостен месец по-рано –с трети сезон на следствията си – от 21 февруари, всеки вторник в 22:00 или всяка събота в 19:35 часа.

Както се оказа, краят на трансформацията на един от най-забележителните ТВ детективи изобщо – Ендевър Морс – занапред следва с 9-ти сезон - от април, тъй че започнете преговор на историята дотук всеки работен ден от 17:25 часа.

Най-стабилното телевизионно детективско наличие, на което може да се разчита в последно време – „ Инспектор Джордж Джентли “ е тук с нов - шести сезон – от 10 февруари, всеки петък в 22:00 часа и всяка събота в 21:15 часа, като се чакат още два сезона престъпни истории.

И един задокеански персонаж – „ Ченге “-то Кевин Коркоран в Ню Йорк, чиито два сезона текат всеки работен ден след 23:30 часа.



Мис Фишър и криптата на сълзите
Четвъртък 20 март в 22:00 ч.

Брой епизоди: 1 x 120 мин.
Оригинално заглавие: Miss Fisher & The Crypt Of Tears
Година: 2020


Блестящата детективка Фрайни Фишер се завръща в кинематографично продължение на известния ефирен сериал „ Мистериите на мис Фишър " ; с присъщото си духовитост, безукорен жанр и благонадежден револвер с перлена ръкохватка, Фрайни се бори с несправедливостта в интернационален мащаб в това околосветско премеждие. Йерусалим, 1929 година: Фрайни избавя млада бедуинка, държана в плен след кръвопролитие в село, и я събира още веднъж с чичо ѝ във величествено британско имение, само че по-късно мъж, който твърди, че има информация за момичето, е убит, оставяйки след себе си тайнствен медальон.



Ченге - сезони 1 и 2
Всяка делнична вечер след 23:30 часа

Гражданската война в Съединени американски щати бушува - намираме се в навечерието на убийството на Линкълн. Ню Йорк към момента се възвръща от протестите, въвлекли принудително в кървавия спор града. Той е претъпкан, нечист и незаконен, с расово и обществено напрежение, достигащи точката на експлоадиране.

В най-опасния регион на града - „ Петте точки " - процъфтяват банди и нарушители. Суровият ирландски детектив Кевин „ Корки " Коркоран се завръща от войната, с цел да поддържа реда и да очисти града... Корки не се колебае да играе непочтено и да ползва принуждение макар заповедите на своя началник и авторитетна фигура, военачалник Брендън Донован. Донован упорства справедливостта да спечелва като се съблюдава законът, само че Корки има вяра, че разпоредбите са основани, с цел да бъдат нарушавани.

Разследването на убийството на детето му и изгубването на жена му, до момента в който е бил на война, ще го води в най-бедняшките квартали и най-богатите къщи в града - и той ще научи, че корупцията и престъпността не са присъщи само за „ Петте точки ".





Мис Скарлет и херцогът
Премиера от вторник 21 февруари в 22:00 ч.

Сезон: 3
Жанр: Crime & Mystery
Оригинално заглавие: Miss Scarlet and the Duke
Година: 2022

Изчезнал илюзионист, корупция в полицията, евентуална непредвидена финансова облага и избухлив край на сериала; Елиза има своя дял от свежи и изненадващи провокации, до момента в който се бори да построи своята детективска организация. Освен досадните си случаи, мис Скарлет би трябвало да се бори с възходящото съревнование от страна на конкурентна.



Инспектор Джордж Джентли
Премиера от петък 10 февруари в 22:00 ч.

Сезон: 6
Брой епизоди: 4 x 120 мин.
Оригинално заглавие: Inspector George Gently
Година: 2014

Годината е 1969 година и Джентли и Бакхъс страдат от личните си физически и душевен рани няколко месеца след ужасяващите престрелки, които едвам не лишават живота им в катедралата на Дърам. Джентли е сюрпризиран, когато научава за оставката на Бакхъс - само че единствено до момента в който не разбере, че Бакхъс е изгубил увереността си. Джентли се заема да помогне на Бакхъс да стъпи на краката си и упорства той да му помогне да проверява гибел в ареста, случай, който ще накара и Джентли, и Бакхъс да се запитат какво значи да си служител на реда във време, когато отношението към полицията се трансформира.





Ендевър
Всеки работен ден в 17:25 часа

Сезон: 8
Брой епизоди: 3 x 90 мин.
Оригинално заглавие: Endeavour
Година: 2021

Новата 1971 година едвам стартира, само че героите ни към момента се пробват да се съвземат след събитията от миналата година. Борбата на Ендевър с вътрешните му демони доближава връхната си точка, изострена от изгубената обич и от виновността, тежаща на съвестта му; в това време екипът се озовава в разгара на събитията и се сблъсква със закани от ИРА, с набези над таксиметрови водачи, с нудисти, а дори и с един толкоз необикновен случай, че като че ли екипът се намира на снимачната площадка на филм на ужасите...

Преди годината да завърши, връзките сред Ендевър и Търсдей се обтягат в допълнение, когато Търсдей намира доказателство, че заради проблемите си Ендевър е пропуснал съществена улика за съответен случай, само че когато Ендевър попада в обезверена обстановка, Търсдей се надпреварва с времето, с цел да го избави.





Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, както и във видеотеката на Булсатком, в мрежата на А1 България на DTH 60, DTV (кабелна) 214, IPTV (Premium) 201, във видеотеката на Vivacom и на VIVACOM EON TV. За програмата на Epic Drama канала посетете Следете и и

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР