БСП винаги е била разменната монета за благоденствието на настоящия

...
БСП винаги е била разменната монета за благоденствието на настоящия
Коментари Харесай

„Позитано” настръхна: Борислав Гуцанов ползва БСП за касичка – имоти, барове, милиони

Българска социалистическа партия постоянно е била разменната монета за благоденствието на сегашния народен представител от Българска социалистическа партия за България Борислав Гуцанов – Гуцана. В годините, в които той е закрепостен ръководител на градската на конструкция партията във Варна, експлоатираше средства и хора основно за себе си и беше най-евтината и комфортна „ съпротива “ на ГЕРБ.

За това сигнализираха пред Narod.bg партийни членове, осведомени с драмите освен в морската столица, само че и в централата на „ Позитано ”.

За интервала 2017-2020 година, да вземем за пример, БСП-Варна получава 80 -85 000 лева партийна дотация на година, изчислена въз основа на страната дотация за глас.

През същото време никой, с изключение на счетоводителката на локалната конструкция и Гуцанов, не знае защо се разходват всички тези пари, още повече, че два пъти задържаната „ медуза “ не заплаща дори стотинките наем на партийния офис, провиснал му от страната.

Междувременно за всяко пътешестване на партийци и симпатизанти Борислав Гуцанов търси спонсори, а отвън тях събира и по 40 лева пътни от хората. Естествено, не им подсигурява даже храна, както вършат другите структури.

Заведението на Борислав Гуцанов „ Наутилус “ на варненския плаж работи напълно с ресурса на Българска социалистическа партия, а облагата отива в джоба на Гуцанов. Представете си – чиновниците в партийния офис – Диана Валентинова и Росица Василева, късат билетчета на входа…

Цецо Лаков пък е зает да раздава против възнаграждение чадъри и барбарони. Диджеят от заведението комфортно наваксва заплащането като озвучава и партийните събития на БСП-Варна.

Пиарът в алената централа Лиляна Трънкова го игра е и барман на заведението. Заплащането от двете места е толкоз „ съществено ”, че тя емигрира в чужбина.

Реклама

При инспекция на Контролно-ревизионната комисия на Българска социалистическа партия се открива, че огромна част от дотацията за варненската партийна конструкция се е върнала при Борислав Гуцанов под формата на фактурирани банкети в „ Наутилус “. Намерени са десетки фактури по 800-900 лева за разточителни банкети, повече в сравнение с са дейните партийци.

След всеки загубен от Българска социалистическа партия избор и надлежно извоюван от ГЕРБ близката до Гуцана строителна компания „ Комфорт “ избухва с следващия градеж – все на апетитни места и с големи здания, инкасирайки милиони левове чиста облага.

В слугинажа си към ГЕРБ Борислав Гуцанов реализира неизмерими триумфи. Стига се до такава степен, че водената от него група съветници поддържа с гласуването си оферти на ГЕРБ, които съветниците от ръководещата тогава партия публично не поддържат.

Логично – скъпите джипове на социалиста-милионер са най-малкия знак за лукса, който си е основал, експлоатирайки Българска социалистическа партия.

Другите очевидни са фактът, че брачната половинка му Моника Гуцанова и двете им дъщери от години живеят в чужбина .

„ Медузата “, задържана няколко пъти, само че все пак – още веднъж народен представител, пък редовно си „ отглежда “ държанка, грижи се за жилището и бизнеса й и се хвали, че колкото повече остарява, толкоз по-млади му се желаят, а те са скъпи, приключва сигналът до Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР