БСП се отмята от първоначалната идея за ревизия на прехода,

...
БСП се отмята от първоначалната идея за ревизия на прехода,
Коментари Харесай

БСП се отмята от идеята за ревизия на прехода, смята Велчев

Българска социалистическа партия се отмята от първичната концепция за проверка на прехода, счита Красимир Велчев, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ , във връзка предлагането на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че тя не би трябвало да се лимитира единствено до приватизацията.
„ Това е нещо като отмятане от първичната концепция, която излезе от тях и ние казахме, че ще я подкрепим. В момента, в който ние се съгласихме, че ще подкрепим такава проверка, започнаха да слагат и други условия. При всички диалози по този начин се получава с нашата опозиция”, съобщи Велчев пред bTV.
„ Знаем, че при проверка на всичко през 90-те години, изключително за приватизацията, няма по какъв начин да бъдат анулирани сделките”, призна той. Иначе обаче се получавало, че за 28 година никой не е отговорен за нищо.
„ Отчитаме, че проверката при започване на новия век, беше осъществена от тези, които направиха този обир ”, означи той.
Декларацията на конгреса на ГЕРБ, че няма да се коалираме с Българска социалистическа партия, беше призната, с цел да покажем ясно на обществото, че нито сме желали, нито имаме предпочитание за такава коалиция, сподели още Красимир Велчев.
По думите му това е станало в отговор изказване на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която твърди, че непрестанно от ГЕРБ ги канели за коалиция, което не било истина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР