БСП поиска оставка на цялото правителство. Социалистите не са изненадани

...
БСП поиска оставка на цялото правителство. Социалистите не са изненадани
Коментари Харесай

БСП за оставките на трима министри: Камилите се сменят, керванът си върви

БСП изиска оставка на цялото държавно управление. Социалистите не са сюрпризирани от изгонените трима министри, само че счита, че оставките са закъснели. Червените упорстват поста си да изоставен още Цецка Цачева – поради избягалите пандизчии и срутва на Търговския указател, както и Румен Порожанов – поради рецесията в Странджа. Междувременно част от съдружните сътрудници желаеха среща за разяснение на аргументите за оставките. 

„ Камилите се сменят, керванът си върви и от 10 години този кортеж се води от един и същи човек. Оставка на цялото държавно управление е единственият излаз от политическата рецесия сега ”, съобщи Кирил Добрев от Българска социалистическа партия.

„ Днес трима основни министри от държавното управление на стабилността си отиват, вицепремиер за следващ път истерично и остро реагира и възразява на премиера. По създание това се назовава държавна рецесия. Ние като политическа мощ не сме сюрпризирани от оставките. Намираме ги за много закъснели ”, посочи Добрев.

„ Това за нас е самопризнание за неуспеха на 10-годишната политика на рязане на ленти. Важният въпрос обаче в действителност е напълно различен. Тези са следващите, които за 10 години си отиват. Какво се случва обаче след тях ”, попита Добрев.

„ Това, че тези хора си потеглят, както се опитваме да подчертаем, не е отговор на огромния въпрос. Големият въпрос е ще има ли качествена смяна в политиките, които те водят ”, сподели от своя страна Крум Зарков.

„ Каквито и смени да се създадат сега на министри, няма безусловно никакво значение, защото лидерът на този кортеж е един 10 години, политиката, която следва е една и най-ярък образец е настоящият сега нов орган, който желаят да основат за пътната сигурност, тъй като подобен орган има ”, съобщи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР